Přeskočit na hlavní obsah

Between two worlds- 6. Kapitola- VÝCVIK






Asi po deseti minutách, už byli všichni v pracovně. Jakmile uviděli Dimitriho tak trošku znejistili, mysleli si, že Wrath na to přišel. Mýlili se.
Dimitri mezi Bratry spatřil jednoho, který mu byl obzvláště velice blízký. Jeho pravý strýček John, mladší bratr jeho matky, ani on nevěděl nic o Dimitrim.
,,Takže, svolal jsem vás zde z důvodu, že se Dimitri konečně rozhodnul k nám přidat. Bude zařazen do výcviku, i když to není vůbec nutné." Řekne Wrath, který seděl na stole a měl ruce měl skřížené na prsou.

,,Vážně ho chceš zařadit do výcviku? Myslím, že Dimitri má více zkušeností z bojem, než John, Qhuinn a Blay. Bez urážky kluci." Řekne Vishous a ukáže směrem, kde seděla trojice.
,,V poho." Řeknou jednohlasně.
,,Je mi to jasný, ale nechci posílat Dimitriho hned do akce, aniž bych věděl, jaké má schopnosti. Je mi jasné, že je na vysoké úrovni, ale musím si být jistý, že bude připraven. Do té doby, bude ve výcviku." Tím se schůze ukončila. Všichni se rozcházeli do svých pokojů, nebo se šli připravovat ven. Dimitri, ale ve Wrathově kanceláři zůstal.
,,Vím Dimitri, že je výcvik zcela zbytečný, ale jistě chápeš, proč jsem tě do něj zařadil." Řekne a Wrath a následně si sednul opět za svůj obrovský, krásně zdobený malonový stůl, přímo do dřevěné židle, která byla stejně jako stůl bytelný. Vypadalo to, jako by to byl trůn, což nejspíše měl být.
,,Jistě pane. Chcete si přesvědčit o mé loajalitě k vám."
,,Tak nějak." Řekne a promne si oči. ,,Tvá loajalita patří totiž i té morosjké Královně... Řekl si, že se morojové chtějí spojit s námi. Nejvíce mě, ale zaráží. Proč morojové nevyužívají jejich schopností pro svoji obranu. Proč na smrt posílají vás, strážce, dhampíry"
,,To je na dlouho pane… řekněme že bez nich, by se dhampíří nemohli rozmnožovat."
,,Chápu… Dimitri, žádám od tebe, abys mi řekl vše o tvém světě. Potřebuji morojům a dhampírům na 100% věřit. Také potřebuji, aby si na tebe kluci trochu zvykli, přiřadím tě k někomu do týmu. Bojujeme v týmech, a máme určité postupy. Musíš se je naučit než tě nasadím do služby… No to by bylo vše. Pro informace běž za Vishousem, ten tě nějak zařadí." Řekne a Wrath se chtěl zase vrátit ke svému papírování, ale Dimitri potřeboval něco vyřešit.
,,Pane, naskytl se mi takový malý problém. Na academii pro dhampíry vyučuji jednu novičku. Viděla moje zuby… Už několik týdnů ji říkám, že ji to vysvětlím později, ale nejsem si jist, jestli ji můžu říct o tomto světě. Divím se, že mě ještě nezmlátila"
,,Zatím ji nic neříkej, zkus ji vymazat paměť. Na odhalení našeho světa bude vhodný času dost."
,,Dobrá, děkuji." Řekne a poté odejde z jeho pracovny. Přesně tohle nechtěl, zahrávat si s myslí jeho Rozi, už tak postřehl, že si s ní někdo zahrával, ale nevěděl kdo.


Vishous vzal Dimitriho hned na první hodinu, což byli začátečníci, jakmile ale všichni zjistili, že má hodně dobrou kvalitu boje, nechal ho u kluků, kteří proměnou už prošli, a chyběl jim jenom rok do ukončení výcviku.
,,Takže bando, naskytla se tu jedna změna. Do vašeho týmu vám přidávám nového člena." Řekne Zsadist, který vedl tuto skupinu v boji. Dimitri si stoupnul naproti nim a poté se zařadil do řady na konec. Vtipné bylo, že byl na konci a ještě k tomu byl největší a nejvíce svalnatý. Všech pět na něj zíralo.
,,Tohle je Dimitri Belikov, odedneška je zařazen do výcviku s vámi."
,,Promiňte pane, ale není to trochu divný? My jsme tu už téměř konečný rok. Tak proč bychom tu měli mít nějakého bažanta." Řekne jeden z kadetů.
,,Ten bažant, jak jsi ho nazval, zažil mnohem více boje, než vy tady dohromady, ale jestli si chceš vyzkoušet jeho schopnosti? Prosím." Řekne Zsadist a dal ruce v bok ,,Dimitri." Ten vystoupil z řady a stejně jako jeho protivník. ,,Doufám, že ti to nijak nevadí." Ujistil se Zsadist a Dimitri zakýval hlavou, že ne. Vishous byl zvědavý, chtěl vidět jak mu dá D nakládačku.


Kadet si vytáhl z opasku svoji dýku a Dimitri zase kůl. Všichni kadeti na něj překvapeně hladěli. Oba dva se postavili do obranné pozice a čekali až Zsadist odstartuje jejich zápas.
,,Začněte." Ozval se hromový hlas Zsadista. Jako na povel na Dimitriho kadet okamžitě vystartoval, nebyl to nijak dlouhý boj. Dimitriův protivník ležel za deset vteřin na zemi, s jakože zabodnutým kůl do srdce.
,,Mrtvý." Řekne Dimitri a poupravil si padající brýle.
,,Jak." Řekne udivený kadet. Byl v šoku a nechápal, co se tu stalo. Dimitri povolil jeho stisk a nechal aby mohl kluk na zemi vyklouznout.
,,Ještě někdo chce tady Dimitriho vyzvat?" zeptal se Zsadist a přitom se usmíval na celé kolo. Z řady vystoupil mohutnější chlapík. Ale stejně jako jeho partner ion končil po více jak 10 sekundách na zemi mrtvý.
,,Tebe by porazila i Rose, a to ji je 17." Řekne Dimitri, povolil sevření, a jeho soupeř znovu zaútočil, ale nevyšlo mu to. Znovu skončil na zemi s kůlem v na hrudi. ,,Přehodnocuji. Moje sestřička, je jí 12. Jsi strašně předvídatelný. Zkus ty oči ovládat." Dal mu radu a pustí ho. Na řadu přišel další. Ten si vedl mnohem lépe než ti dva před ním. Ale stejně skončil na zemi.
,,Ještě někdo." Zeptal se Zsadist a mohl se potrhat smíchy. Nikdo nic neřekl, až na kluka, který musel znakovat."
,,Nejtan se ptá, jestli by jste si sním nezabojoval. Pré že ví, že jste lepší. Ale je zvědavý, za jak dlouho ho složíte." Překládal kluk, s kterým ještě nebojoval. Dimitri se usmál.
,,Klidně." Odpověděl mu a přitom se podíval na Zsadista, ten jenom přikývl na souhlas a viděl, že je zvědavý.
Nejtan tedy vystoupil z řady a postavil se naproti D. Nejtan byl sice vysoký, ale na Dimitriho neměl, byl pořád o půl hlavy větší než on.


Boj začal, Nejtan si vedl dobře, mnohem lépe než všichni ostatní. Dimitri ho málem složil, jenom že pomalu zareagoval na Nejtanovu ruku, která mu mířila k obličeji a která mu následně strhla brýle z očí.
D byl oslepený světlem. Povolil stisk a v rukou v kterých svíral Nejtanovo zápěstí, a odstoupil dozadu. Pro všechny to bylo překvapení. Dimitri si musel zakrýt rukama oči, aby mohl aspoň trochu fungovat, ale věděl, že se mu zornice spálili. Potrvá mu nějakou dobu, než se uzdraví. Obzvláště když se naposledy krmil před třemi měsíci.
Další výpady, které na něj Nejtan uvalil, kryl po slepu, ale i když byl Dimitri dočasně slepí, neměl problém Nejtana složit k zemi.
Dimitri naznačil kůlem, že je mrtvý. Bylo ticho, nikdo nic neřekl, ale slyšel jak se Zsadist pohybuje. Zvedl brýle ze země a přešel k němu.
,,Skvělé Dimitri." Řekne, ten slezl z Nejtana, postaví se a nabídne mu ruku a on ji hned přijal.
,,Skvělý zápas Nathane. Umíš dobře bojovat." Řekne a položí mu ruku na rameno.
,,Říká, že jsi ho složil za pár minut, i když si byl oslabený." Překládal mu Zsadist.
,,V tělocvičně jsem už od čtyř let a jenom cvičím. Do 18 let jsem na akademii nedělali téměř nic jiného. Jenom pár hodin teorie. Strávil jsem v tělocvičně polovinu svého života. Jediný kdo mě zatím dokázal porazit byl můj otec a matka, kteří mě učili." Popravdě k tomu neměla ani daleko Rose a jeho bratr, ale to radši nahlas neřekl.
Zsadist mu podával brýle, jakmile se na něj podíval, uviděl jeho oči. Stejné jako jeho pána, bylo to pro něj zvláštní. Podal mu brýle, ale šmátl vedle. Zsadist proto vzal jeho ruku do své a položil mu brýle do dlaně. ,,Děkuji."


Dimitri byl poté kvůli bolesti omezený, ale stále byl velice dobře bojeschopný. Měl svoji strážcovskou masku, kterou si udržoval a kterou si získal díky tvrdému tréninku jeho otce.
,,Pravou nohou dozadu, když děláš tu páku na zápěstí. Bolest bude účinnější." Poradí tomu s km momentálně cvičil.
,,Dimitri, za 5 minut svítá, měl bys ses vrátit." Oznámí mu Z.
,,A sakra." Zaklel okamžitě Dimitri a vezme si svoje věci. ,,Už půl hodiny mám být na akademii." Odůvodní svůj spěch Dimitri a bez dalších jiných řečí se přemístí na druhém konci státu. Dimtri pospíchal do tělocvičny a jenom se modlil, aby tam Rose ještě stále byla.
Jistě že byla. Seděla na tatami a protahovala si svaly.
Jakmile uviděla Dimitriho jak vstupuje do tělocvičny vyskočila na nohy a nasadila naštvaný výraz.
,,jdeš pozdě." Řekne a přidá hněv i do hlasu.
,,Já vím Rose a za to se ti moc omlouvám, ale měl jsem něco na práci." Řekne. Tašku hodí hned vedle té Rosiny a šel k ní na tatami.
,,Tak co, vysvětlíš mi to dneska konečně?" zeptala se ho a byla zvědavá, co ji odpoví.
,,Rose… já… já ti nemohu říct…" řekne a sundá si pomalu brýle, poté na ni upře svoje oči ,,bude lepší, když zapomeneš na to, co jsi viděla." Dimitri začal používat svoji magii, aby ji vymazal vzpomínku na jeho tesáky. ,,Jednou ti to vysvětlím, až přijde čas, vzpomeneš si na všechno. I na tohle." Řekne, ruce dal kolem jejího pasu, sklonil se a něžně ji políbil na rty. Rose jeho čin vůbec nečekala a byla zmatená, ale příjemně zmatená. Jakmile ukončil polibek, ukončil tak i tok magie, která proudila do Rose, a ona tak zapomněla na vše co by ho spojovalo s upíří částí, zapomněla i na polibek.


Od té doby už nepoložila ani jednu otázku ohledně jeho zubů. Jejich vtah byl neměnný, pořád učitel a studentka. I když cítil něco jiného.
Dimitri o všech akcí a všem co se konalo morojského světa informoval Wratha, a ten byl s jeho informacemi velice spokojný. D a ostatní kluci si padli hned do oka, nejvíce za dobře, byl s hlavní parto Bratrstva, se kterou trávil nejvíce času. Čím více trávil času s Bratrstvem, tím méně byl na akademii.


Všechno takhle šlapalo asi osm měsíců. Dimitri byl s bratry a cvičil, poté zase byl na akademii a vyučoval a následně lovil Strigoje a sem tam vyrážel už s kluky do terénu na bezduché.
Dimitri se něco málo od bratrstva naučil, ale jinak už všechno uměl a proto byl na trénincích vždy spíše výpomoc pro jednoho z bratrů.


,,Je lov na strigoje opravdu tak náročný, jak všichni říkají?" zeptala se ho Rose, když společně šli po trávníku zpět do budovy.
,,Většina dhampírů, tomu říká sebevražedné mise. Bez patřičného výcviku, zakřičíš během pěti minut." Řekne ji Dimitri a usmál se na ni.
,,myslíš, že bych to zvládla?" zeptala se a Dimitri se okamžitě zastavil a byl šokován její větou.
,,Zvažuješ nástup do lovecké skupiny?" zeptal se ji šokovaně a přál si, aby to nebyla pravda.
,,Trochu."
,,Proč bys to ale dělala. Já myslel, že chceš být Lissinou strážkyní, a vaše pouto…"
,,Já vím… ale teď, když napadli tolik rodin, jsem si uvědomila, že je potřeba více loveckých skupin. Je tu mnoho strážců, kteří by Liss mohli bez problému ubránit. Já jen, nechci zůstat jako řadový strážce." Řekne a zase dá do kroku.


O dva týdny později byl Dimitri zrovna v tělocvičně a cvičili novou techniku, když v tom zazvonil Dimitrimu telefon. Ten ho okamžitě zvednul a přepl do ruštiny.
,,Da. Belikov… в чем дело (co se děje)" všichni byli tou ruštinou překvapeni, jelikož ji na tréninku vůbec nepoužíval, ale nyní byl rodový Rusák.
,,Da…Da." A poté ukončil hovor.
,,Děje se něco Dimitri." Zeptal se ho Zsadist a Phury jednohlasně.
,,Musím z ředitelny vytáhnout Rose. A až ji od tama vytáhnu, tak ji vlastnoručně zabiju." Zlobil se Dimitri a neustále nadával rusky a odejde z tělocvičny.

,,Nezapomeň, že se potom musím stavit za Wrathem." Zavolal za ním Zsadist, když vycházel z šatny oblečený. Ještě než se Dimitri dematerializoval, bylo slyšet ruské nadávání.



Pokračování příště...
Copak se asi stalo :D :D :D

Komentáře

Mohlo by Vás taky zajímat

Obyčejní Neobyčejní 17. Kapitola-Tohle je můj život, můj domov moje všechno

  Omlouvám se, že mi to tak dlouho trvalo, ale všechno má svůj čas. Stejně jako čas potřebovala tato kapitolka. 

Obyčejní Neobyčejní 2. část- 1.Kapitola

AIDEN

Obyčejní Neobyčejní 1. Kapitola

  Tuhle povídku mám v hlavě už strašně dlouho, dokonce ji mám i napsanou na papíře, ale jen na papíře. 3x přepisovanou a několikrát i zapomenutou. Teď jsem se ale odhodlala, a řekla si, že je zase čas se zamilovat do ,,ruského BOHA Belikova" - zase Zatím berte úvodní obrázek jako provizorní- děkuji  Tak snad si tuto povídku užijete.  Další FanFikce na téma VA je tu.