Přeskočit na hlavní obsah

Between two worlds- 13. Kapitola- Její hlas






,,Lazarovi byli proti. Královna s tím nemůže nic nedělat do té doby, než to neschválí úplně všichni zástupci rodin." Řekne jim Dimitri a otočí se zpět na svého otce.
,,Plánujete odhalení?"
,,Spíše spojenectví… Ti vaši strigojové zabijí i naše civilisty." Řekne jim Wrath ,,Navrhla to sice vaše královna, ale sama má problém s tou vaší radou. Mě ze začátku dělala problém glimera, naštěstí už pochopili co je to ztráta."
,,Lazarovi tohle ale nikdy nepochopí… mají tolik strážců, že by jste z nich klidně ochránili šest nekrálovských rodin. Navíc se neustále schovávají za bariérou." Vložil se do toho Andrej
,,To je pravda." Ozval se zase Igor.

Všichni z Dimitriovi skupiny byli korby a klidně by s přehledem vyhrávali soutěže kulturistů, ale kdyby se vedle nich postavilo celé Bratrstvo, pouze ve spodním prádle vypadali by vedle nich jako bábovky.

Igor už na první pohled vypadá strašidelně, je to slabý odvar Zsadista, ale uvnitř je to hodný chlap, který má svoji přítelkyni kterou nadevše miluje. Většinou nosil koženou bundu, vlasy má na ježka, takže nemá žádný problém s ukazováním značek, jeho krk se pyšní 58 zabitím. Měří metr osmdesát osm a jeho váha je kolem devadesáti kilo.
Andrej je na pohled pěkný kluk, dal by se přirovnat k Holywoodovi, ale bez sexu. Je to hezoun, na kterého letí všechny ženský, od morojů po strigojů. Taky je ve všech klubech jako návnada na strigoje. Jeho vnitřní povaha je ale úplně jiná, protože jak dojde na zabíjení strigojů je jako mašina, která se nikdy neunaví. Měří kolem metru osmdesáti a váží kolem devadesáti kilo čisté svalové hmoty. Na krku má vytetovaných 51 zabitých a je mu 28 let.


,,Budete muset jedna i bez ní... Protože ty vaše potvory právě zaútočili na dhampírské město v Evropě. Nikdo přesně neví, co se stalo, ale odehrálo se to ve dne. Podle informací byli všichni muži odvlečeni a ženy s dětmi zabity." Řekne Thomas, stane z pohovky s mobilem v ruce a ukázal aktuální novinku.
Dimitri si jeho mobil vzal do ruky, přikývnul hlavou na znamení děkuji. ,,Thomas má pravdu, udělali to bezduší. Tohle je jejich postup." Řekne jim a předal mobil do rukou Vishouse.


Thomas je jako ostatní kluci v týmu. Korba. Už dlouho se nenechal ostříhat a proto vypadá jako mánička, ale ostatní holky na to letí, možná i někteří kluci. Když na sobě nemá strážcovskou uniformu, nosí trička s praštěnými nápisy a vždy přijde s něčím novým. Thomasovi je 35 let a celý život zasvětil jenom své práci. Přítelkyni nemá, pré proto, že kdyby se něco stalo a on zemřel, tak nikdo nemusí chodit k jeho milované a říkat ji : ,,Upřímnou soustrast." V některých směrech je to od něj ohleduplné. Párkrát smrti proklouzl mezi prsty, a všichni kluci jsou za to rádi. Jeho krky má 65 potvrzených zabití. Měří kolem metru osmdesát a váží okolo devadesáti kilo.


,,Dobrá tohle nějak vyřeším… teď se všichni klidně vraťte do svých pokojů. Večer máte služby, tak ať na nich neusínáte." Všichni bratři jenom radostně přitakali a už byli pryč.
,,Igore, jeďte s ostatními na Královský dvůr. Řekněte vrchnímu strážci o Michaelově smrti a zařiďte pohřeb. Poté jeďte na akademii."
,,Dobře…" řekne, všichni se zvednou z pohovky, na které seděli a šli ke dveřím. ,,Ty nejedeš s námi."
,,Teď ne… sejdeme se na Michaelově pohřbu."
,,A co Rose."
Rose seděla na pohovce, nohy měla nahoře a hlavu pěkně složenou na svých rukou. Spala. Vypadala při tom jako andílek.
,,Prožila si toho za dnešek více než dost… Zůstane se mnou… tetování ji obstarám sám." Řekne a přitom se na ni díval. U dveří se během toho objevil jeden z dogenů.
,,Připravili jsme pro naše hosty několik pokojů, aby si mohli odpočinout. Máme i připravit nějaké jídlo." Řekne Dogen starou řečí
,,Ano…" řekne Wrath dogenovi a poté se obrátil k dhampíří skupince ,, dogen vás zavede do pokojů, kde si můžete odpočinout, než se vydáte na cestu. Pokud budete mít hlad, připraví vám jídlo." Řekne jim Wrath a protřel si unavené oči.
Skupinka se podívala nejdříve na Dimitriho, jestli je to v pořádku. On jenom přikývne na souhlas. Skupina jenom vyjádřila své díky Wrathovi a poté následovali dogena, který je odváděl hlouběji do sídla.


,,Dimitri mohl bys mi prosím do mobilu zadat číslo tvé matky?" zeptal se ho Wrath, když mu předávala telefon.
,,Proč ho chceš. Nemyslím si, že je moudré ji volat… Promluv si s ní až ji uvidíš. Tváří v tvář, z očí do očí." Řekne mu a mobil tiskl v ruce.
,,Jenom, že se něco stalo a já potřebuji zjistit, jestli je v pořádku."
,,Cože?? A to mi říkáš sakra až teď??" zvýšil na něj hlas. Dimitri byl zmatený, co se proboha stalo, že Wrath musí zavolat Beth?
,,Stalo se něco mezi mnou a Beth. Chápeš? Prostě ji potřebuji slyšet." Wrath mluvil naléhavě, a jako by po Beth prahl, jako feťák po nové dávce drogy. Dimitri viděl jak na tom Wrath je a proto vytočil matčino číslo, a předal mu mobil do ruky. Chvilku trvalo, než to Beth vzala, ale nakonec ano.
,,Strážkyně Beliková…" ozvalo se, jenom že Wrath nebyl schopen slova. ,,Hallo, kdo je tam…" ozvala se znovu. Wrath si sundal brýle, hodil je před sebe a zakryl si obličej rukou. ,,Hallo…" poté bylo chvilku ticho. ,,Wrathe?" ozvalo se nakonec.
,,Lellan." Řekne nakonec Wrath starou řečí. Takhle ji oslovoval, když byli ještě spolu.


Dimitri mu radši dopřál soukromí, a proto vzal Rose do své náruče a odnesli ji do jeho pokoje.


,,Neměl jsi mi volat."
,,Musel jsem slyšet tvůj hlas. Aspoň jednou… po dlouhé době."
,,Jak jsi to udělal." Zeptala se ho a on okamžitě věděl, o co se jedná.
,,To jsem nebyl já… myslel jsem, že ty."
,,Ne… já to určitě nebyla."
,, Ani jeden z vás to neudělal. To jsem byla já." Ozval se hlas v hlavě obou dvou…

Dimitri Rose opatrně položil na postel a vysvlékl ji bundu a poté i kalhoty. Nakonec zůstala jenom v tričku a kalhotkách. Rose si okamžitě přes sebe přehodila jednu z duchen a zabořila se do měkkých polštářů, které byly nasáklé Dimitriovou vůní. Směs jeho sprcháče a citrónu.
Rose na chvilku otevřela oko a zadívala se na něj.
,,Spi." Řekne ji, její oči říkali aby šla za ním, a Dimitri tomu neodolal. I on toho měl hodně za sebou, proto se úplně odzbrojil a následně dal veškeré svoje oblečení do špíny. Ze skříně si vytáhl nově vyprané volné černé kalhoty, a šel si lehnout za Rose. Jakmile byl v posteli, natáhl se pro Rose a ta se k němu bez žádných obtíží přitulila. Spávali takhle spolu pokaždé když byli společně v sídle.
Dimitriho překvapilo, že se Rose nijak neřešila, i když si byl jist, že to s ním nějak Bratrstvo ještě probere, ale nestalo se tak. Všichni členové si ji okamžitě zamilovali, nejen díky svému vzhledu, ale taky jak bojovala. Všechny naprosto ohromila.


,,Tvého přítele mi je líto Dimitri." Řekne mu Rose. Měla napůl otevřené oči a mezitím hladila Dimitriho po hrudi. ,,Jsi
v pořádku?"
,,Ne…" řekne Dimitri a z oka se mu vykutálela jedna slza. Proto oči okamžitě zavřel, aby zamezil dalším slzám.
Rose se nadzvedla, pravý loket položila vedle Dimitriovi hlavy a levou rukou ho pohladila po tváři a políbila na víčko. ,,Je mi to moc líto Dimitri, moc líto." Řekne, znovu ho políbila ale tentokrát na ústa.

Dimitri si ji přitáhl k sobě, tak že měl svoji hlavu na úrovni jejího břicha. Přiměl Rose si opět lehnout, aby mohl svoji hlavu zabořit do jejího bříška. Rose cítila jak její tričko vlho tichými Dimitriovíma slzami. Rose nic neříkala, jenom ho hladila po vlasech a broukala mu nějakou melodii.


Pokračování příště...
Omlouvám se, že jsem vám další kopitolku nepřidala už dříve, ale něco na mě vlezlo a píšu to už z posledních sil. Takže doufám že si ji užijete.

Komentáře

Mohlo by Vás taky zajímat

Obyčejní Neobyčejní 17. Kapitola-Tohle je můj život, můj domov moje všechno

  Omlouvám se, že mi to tak dlouho trvalo, ale všechno má svůj čas. Stejně jako čas potřebovala tato kapitolka. 

Obyčejní Neobyčejní 2. část- 1.Kapitola

AIDEN

Obyčejní Neobyčejní 1. Kapitola

  Tuhle povídku mám v hlavě už strašně dlouho, dokonce ji mám i napsanou na papíře, ale jen na papíře. 3x přepisovanou a několikrát i zapomenutou. Teď jsem se ale odhodlala, a řekla si, že je zase čas se zamilovat do ,,ruského BOHA Belikova" - zase Zatím berte úvodní obrázek jako provizorní- děkuji  Tak snad si tuto povídku užijete.  Další FanFikce na téma VA je tu.