Přeskočit na hlavní obsah

Between two worlds- 14. Kapitola- Nový zákon







Stvořitelka, byla to Stvořitelka, to ona jim obnovila pouto, aniž by si vyměnili krev.
,,To pouto je dočasné."
,,Proč jsi to udělala?"
,,Žádné otázky válečníku, nebo jsi zapomněl, kdo jsem…"
Wrathův obličej byl plný vzteku, nesnášel hloupá pravidla. Obzvláště ty její.
,,Jak jsem řekla, pouto je dočasné. Za pár hodin opět vyprchá, naložte s tímto časem, jak uznáte za vhodné." a s tím její hlas zmizel z hlav obou dvou.


Beth ho cítila a on zase cítili ji. Každý upír, který má pouto se svojí družkou nebo druhem, dokáže svůj protějšek najít, ať je kdekoliv. Cítil ji, jak stojí někde u nějakého stěny a ráda by si už lehla…
,,Jo… mám službu. Takže, ty to cítíš stejně…"
,,Jo… Pomatuješ si naši starou ložnici v Dariově domě?"
,,Samozřejmně…"¨
,,Strážkyně Beliková… Nemáte co na práci?… tohle není žádný holubník… dělejte laskavě svoji práci… Ať to nemusím opakovat."
,,Ano madam." Řekne poslušným hlasem. Wrath vše slyšel… byl naštvaný, jak se chovají k jeho shellan, vůbec se mu to nelíbilo.
,,Lellan?"
,,Vy jste mi nerozuměla? Laskavě vypněte ten mobil a dělejte svoji práci…"
,,Ano madam." A tím Beth hovor ukončila.


Wrath věděl, že jestliže bude chtít svoji shellan zpět, bude ji muset vymanit ze sevření drápů jejich královny, ale jak to udělat. Pročetl všechny dostupné knihy, které by mu mohli pomoc, až konečně našel něco užitečného.



Hned ten večer, co s týmem přijel do sídla Bratrstva, udělal rituál, který se dělá pro zesnulé. Svlékl své oblečení, na hromádku vysypal bílé drahokamy a koleny na ně klekl. Drahokamy se mu okamžitě zaryly do kůže a rozřezávali mu ji. Dimitri nevnímal krvácení, prostě takhle celou noc klečel a nevnímal nic okolo sebe.


Z transu ho probudily až žaluzie, které aktivovaly, jakmile vyšlo slunce. V místnosti hořeli jenom čtyři svíčky, které trochu osvětlovali místnost.
Dimitri se rozhlédl po místnosti a všiml si že, dveře do koupelky jsou pootevřené a slyšel jak je někdo uvnitř. Byla to Rose a právě se sprchovala. Dimitri vstal z drahokamů a uklidil je na své místo. Poté nahý, šel za Rose do koupelny.
Chvíli váhal, co když to nebude chtít, říkal si, ale nakonec otevřel skleněné dveře, které dělily jeho od Rose.
Jakmile ji uviděl nahou, jeho tělo okamžitě reagovalo. Rose k němu byla zády a nechala na svůj obličej padat vodu. Dimitri udělal několik zvuků, aby věděla, že tam je, aby se ho nelekla a popřípadě nějak zaprotestovala.
Dimitri opatrně vstoupil do sprchového koutu a konečky prstů se jemně dotkl její nahé kůži na boku břicha. Cítil, jak trochu ztuhla, proto nechal ruku tam, kde ji měl a nic nedělal. Rose, ale po chvilce natáhla ruku k té jeho a přiměla ho, aby se ji dotkl celou dlaní. Dimitri to vzal jako svolení a proto ji dal i druhou ruku na její bok. Pravou rukou ji přel až na bříško a opatrně se k ní přitiskl. Rose se zatajil dech, když cítila jeho chloubu na jejích zádech.
Dimitrimu zacukaly koutky, byla ještě pana. Takhle by nikdy nereagovala, kdyby nebyla, a on doufá, že to bude on, kdo z ní udělá ženu, pokud mu to vůbec povolí. Dnes večer to, ale nebude. Chtěl jenom její společnost, a trochu ji navnadit na den, který doufá, že spolu jednou zažijí. Dimitri svá ústa přitiskl na její rameno a něžné ji začal líbat. Pokračoval dále směrem ke krku, kde jeho ústa políbili každé volné místo, které mohl.
Po obou dvou stékala teplá voda, která jim máčela vlasy. Dimitri dlaní přejížděl něžně po jejím měkkém a hladkém bříšku a druhou jel na horu k jejím prsou. Jakmile se jich dotkl, okamžitě ji ztvrdly bradavky a zasténala. Dimitriovím hrudníkem to zahřmělo smíchem a jeho penis ztvrdl ještě více. ,,Přivádíš mě k šílenství." Řekne ji Dimitri velmi hlubokým hlasem.
,,To cítím." Odpověděla mu, Dimitri to dále ale nevydržel, otočil si ji k sobě a tvrdě ji políbil. Nevypadalo to, že by se to Rose nějak nelíbilo a proto pokračoval, ale polibky s každým dotykem zjemňoval.


Dimitri se od ní na chvilku odtáhl, aby mohla popadnout dech, odtáhl se od ní ale jenom natolik, aby si mohl bradu opřít o její čelo a následně ji políbit do vlasů. Cítil, že ještě nepoužila šampón, proto se pro něj natáhl, vymáčkl do své ruky přiměřenou dávku a začal ji šampón vmasírovávat do jejich vlasů
Poté pěnu, kterou ona měla na vlasech, použil a napěnil si i svoje vlasy. Jakmile byl hotový, vzal do rukou sprchovou hadici a začal opatrně smývat šampón z jejich vlasů, následně udělal i totéž se svými vlasy.
,,Chceš tu ještě chvíli zůstat a nechat na sebe padat vodu, nebo si půjde semnou lehnout." Zeptal se ji Dimitri, když mu Rose přejížděla po vypracovaných svalech na břiše.
,,Asi už půjdu s tebou, byla jsem tu dost dlouho, ještě než jsi přišel." Řekne mu a přitom ho hladila stále po jeho tělo.
Dimitri se natáhl a vypnul tekoucí vodu, ze sprchy vyšel jako první, aby jim mohl podat ručníky. Nejdříve omotal ručník kolem svého těla, poté když vylezla ze sprchy i Rose, ručník ji nepodal, ale stále ho držel v rukou, přehodil ho přes ní, a začal ji kapičky vody sám utírat.
Jakmile s tím byl hotov, Rose natáhla ruku po jeho ručníku, který má omotaný kolem jeho pasu, ale zarazila se, když uviděla jeho obličej.

,,Co… Takže ty mě můžeš vidět nahou, ale já tebe ne?"
,,Já myslel… myslel jsem…." Začal koktakt. Tohle u něj Rose nikdy neslyšela. Byl nervózní a zní.
,,Co sis myslel."
,,Že moji mužnost… byla jsi v šoku, když jsem se tě jí dotknul."
,,Byla jsem překvapená, nečekala jsem to… přeci jenom… jsi první člověk, nebo upír…" opraví se a zasměje a Dimitri také ,,se kterým jsem kdy…"
,,Já vím, Roza"
,,Dovol mi to." Řekne, Dimitri nic neřekl, a proto za ručník zatáhla a uvolnila ho. Rose ho poprvé viděla nahého. Jeho chlouba pulzovala a on měl chuť si ji hanbou zakrýt, a taky to tak udělal. ,,Tohle semnou dělá tvoje tělo. Ničíš mě." Rose si toho nevšímala a tak ručníkem, který měla v rukou, ho začala utírat.
Až teď si konečně mohla prohlédnout jeho nové tetování. Nikdy dříve ho nevydělá celé, vždy jenom nějaký kousek a nikdy se nezeptala, co to znamená.
Dimitri věděl nad čem přemýšlí.
,,To je rodokmen, královské rodiny. Otec má stejný, až na to že na jeho rukou není on ani matka."
,,To je úžasný, kdo ti to dělal."
,,Vishous, má vlastní inkoust. Speciální, je v ní sůl, rychleji se tak hojíme. Což mi připomíná, že jsi včera zabila jednoho bezduchého… S klukama jsme se shodli, že je budeme brát jako strigoje. Takže dostaneš značku… sice ne slib ale molninu ano."
,,Počkat… takže já dostanu tetování? Neměl by to někdo schválit?"
,,Jo… já to schválil. Když zabiješ prvního strigoje při obraně moroje, většinou jsou u toho svědkové, ale jelikož jsi zabila v lovecké skupině a ještě k tomu ne strigoje. Bude lepší, když se to provede bez svědků. Domluvím se s Vishousem jestli nebude mít zítra volno. Čím dříve to udělá, tím líp."

Rose si sáhla na zadní část krku, kde už zítra bude mít první tetování, důkaz o prvním zabití.


Pokračování příště...
Tak co vy na to?

Komentáře

Mohlo by Vás taky zajímat

Obyčejní Neobyčejní 17. Kapitola-Tohle je můj život, můj domov moje všechno

  Omlouvám se, že mi to tak dlouho trvalo, ale všechno má svůj čas. Stejně jako čas potřebovala tato kapitolka. 

Obyčejní Neobyčejní 2. část- 1.Kapitola

AIDEN

Obyčejní Neobyčejní 1. Kapitola

  Tuhle povídku mám v hlavě už strašně dlouho, dokonce ji mám i napsanou na papíře, ale jen na papíře. 3x přepisovanou a několikrát i zapomenutou. Teď jsem se ale odhodlala, a řekla si, že je zase čas se zamilovat do ,,ruského BOHA Belikova" - zase Zatím berte úvodní obrázek jako provizorní- děkuji  Tak snad si tuto povídku užijete.  Další FanFikce na téma VA je tu.