Přeskočit na hlavní obsah

Between two worlds- 10. Kapitola- Mezi svými




Konečně další kapitolka, omlouvám se za pozdní přidání dalšího pokračování, ale
ve škole toho je šíleně moc. Ti učitelé si prostě myslí, že máme jenom jeden
předmět a to ten jejich.

Tahle kapitolka je pro Jackie a Kathy, protože jako jediné byly hodné duše a okomentovaly předchozí kapitolku.
Takže užijte si ji. :D





Do společenské místnosti přišel jeden z dogenů a rozdal váčky s ledem.
Quin se nejdříve podíval na Rose, poté si vzal váček s ledem a přiložil do bolavého rozkroku. Quin sykl bolestí a následně se trochu uvolnil.
,,Předpokládám že…" začne Blei, a hned mu do toho skočil Quin
,,Jo předpokládáš dobře." Opoví mu, a utvrdí přesně to, co si jeho přítel myslel. ,,Až příště přivedeš nějakého dhampíra Dimitri, tak to řekni pár hodin dopředu. Aspoň bychom se mohli rozcvičit." Řekne s humorem Quin, který si neustále ledoval svoji chloubu.
,,Beru na vědomí." Odpoví a všichni bratři se tomu začali smát, a jenom několik vteřin na to přišel Wrath s náhradními brýlemi a kapkami do očí.

,,V mohl bys?" zeptal se ho Wrath a ukázal na kapky, které držel v ruce. Vishous na to byl zvyklý, už několikrát spravoval Wrathovi oči, když byl ještě mladší. V tu dobu ale ještě neexistovaly tyhle kapky, ale místo toho používali slanou vodu.
,,Pomalu otevři oči." Řekne V, když se nad ním skláněl.
,,Neboj se, nakape ti ten roztok, co já před několika hodinami." Řekne Wrath, a ujistí ho.
Dimitri si poposedl na sedačce, a cítil jak Rosin pohled, tak pohledy všech ostatních. Do oka, mu dopadli dvě nepříjemné, které ho donutily oči okamžitě zavřít.
,,Zornice si spálíš dvakrát za den, není to rekord?" zeptal se ho Z. Ten seděl se svým bratrem na jedné pohovce a zkoumali novou bytost, která seděla vedle Dimitriho.

Rose se mezi všemi cítila trochu nesvá, přeci jenom. Muži, kteří mají okolo dvou metrů na výšky, váží více jak sto kilo a všichni byli něčím zvláštním.
Jakmile přelétla všechny pohled a následně její pohled zůstal na Dimitriovi, uvědomila si, že se od nich vůbec neliší.
Velký chlap, který přišel jako poslední, předal Dimitriovi brýle se nejdříve podíval na tři kluky, kteří si ledovali pohmožděná místa, a následně jeho oči vyhledali Rose.
,,Takže, kdo jste dhampírko." Zeptal se ji Wrath, a následně se posadil do svého křesla.
,,Rosemarie Hathawaye. A kdo k čertu vy?" zeptá se ho drze.
,,Rose." Okřikne ji Dimitri a zlostně se na ni podívá. Ta se na něj taky tak podívala, poté si zkřížila ruce na prsou a podívala se jinam. Dimitri si povzdechl nad její reakcí. ,,Rose vešla do mého pokoje když jsem se krmil, nechtěl jsem aby ztropila scénu v Dhampírské budově a tak jsem nás přemístil sem. Jenže to jsem asi udělal chybu.
Jenom jsem nechtěl, aby to věděli všichni v nesprávnou chvíli." Vysvětlil jim Dimitri a následně se podíval na Rose.Stále byla nabručená.
,,Dobře jsi udělal." Řekne Tohrment a všichni ostatní jenom přikývli.
,,Na odhalení naší rasy, té její bude ještě čas. Aspoň do té doby, než nepřipravím potřebné papíry." Řekne Wrath unaveně a šlo na něm vidět, že už nějakou dobu si moc neodpočinul. Na obličeji se mu objevilo několik vrásek a následně si prohrábl dlouhé černé vlasy. ,,Dobrá, byl to náročný den. Pro všechny. Za pět minut se bude každovečerní rada…" řekne, všichni proto vstanou a jdou přímo na horu do jeho kanceláře.
Dimitri se také zvedl ,,Ty ji vezmi do svého pokoje a následně přijď za námi." Řekne mu Wrath a poté odešel. Dimitri jenom přikývl, počkal až Wrath odejde z místnosti a poté se otočil na Rose.

,,Co!" zeptala se ho uraženě.
,,Pojď." Řekne. Rose tedy neochotně vstane a jde s ním do jeho pokoje.
Okamžitě, jakmile vešli do jeho pokoje, splanuli svíčky v místnosti. Dimitri došel k šatně, ze svého kabátu vydal dvě pistole a vrátil je do skříně, kde přímo pro ně, bylo udělané místo. Následně vyšel ven z šatny a zavřel ji.
Rose se rozhlížela po celé místnosti a dotýkala se všeho, co mohla.
,,Udělej si pohodlí. Frizt ti za chvilku přinese něco k jídlu, ale nikam neodcházej, prosím, jenom by jsi to ztížila. Jak mě, tak i tobě… Hned zítra, jakmile zapadne slunce, tě vezmu zpět ke sv. Vladimírovi." Řekne a jde směrem ke dveřím.
,,Kam jdeš." Zeptala se ho Rose, a vypadala to, že její hněv byl už menší.
,,Musím na schůzku Bratrstva. Jak jsem řekl, prosím nikam nechoď, zůstaň tu. Až se vrátím, vše ti vysvětlím."
,,No jo, rozuměla jsem ti, nejsem malá. Nikam nechodit." Řekne znovu tím svým přidrzlým hlasem.
,,Dobře."
Dimitri otevřel dveře a vyšel na chodbu, jakmile se za ním zavřeli dveře, měl sto chutí ji tu dokonce zamknout, ale nakonec to neudělal.
Procházel chodbami zdobenými sochami, obrazy a všemi různými dekoracemi, až narazil na dveře vedoucí do Wrathovi kanceláře.

Všichni už tam byli a čekali na Dimitriho, ten nic neřekl a usadil se do svého křesla.
,,Takže, dnešní schůze se bude týkat dalšího týdne. Musím vše připravit a nachystat."
Wrath jim předal papíry ohledně zásahů a rozpis služeb v terénu. Byl tu dokonce zásah, objevili totiž další hnízdo, kde se schovává hodně bezduchých.
,,Dobrá, ohledně služeb by to bylo všechno, ale i přesto bych se vás potřeboval na něco zeptat… Kdy jste mi kurva chtěli říct… že mám syna?" zeptal se přísně a všichni bratři se podívali zároveň jak Dimitriho a následně za Wratha.
,,No víš…" začne Phury
,,My jsme ti chtěli říct…" Dokončil za něj Zsadist.
,,Ale nebyla vhodná příležitost …" řekne Vishous
,,Nevěděli jsme, jak bys zareagoval, kdybys zjistil, že je to syn tvé první shellan."
,,Vy si ze mě děláte …. Víte co? Dost… ale jestli mi ještě jednou zatajíte informaci, která se mě týká, tak vás sám vykuchám. Je vám to jasný?"
Wrath byl hodně naštvaný, a vypadalo to, že ostatní bratry to mrzelo, ale jejich rozhodnutí bylo mu tu říci v lepší dobu. Stejně jako plánuje prozrazení a navázání kontaktu morojům a dhampírům na lepší dobu. ,,Dobrá. Teď už jděte." Řekne. ,Dimitri, ty tu ještě zůstaň." Řekne Wrath, když byl Dimitri společně se svými bratry na odchodu.

Wrath srovnal několik papírů na stole, vstal a šel za synem. Společně vejdou na chodbu a jdou pomalým krokem d jeho pokoji.
,,viděl jsem jak ses díval na tu dhampírku." Řekne Wrath, když jdou nahoru po schodech. Dimitri jenom přikývne a usměje.
,,Může jednom hádat, že je to ta dívka, o které jsi mi říkal."
,,Ano, to je ona… za její chování se omlouvám, většinou není tak drzá. Tedy byla, ale její chování se zpravilo… Rose byla expert na vylomeniny a překvapení. Řekněme, že expert na překvapení pořád je."
Oba dva se zastavili u vstupu do D pokoje.
,,Dám ti jednu radu. Neudělej tu stejnou chybu jako já… nedopusť, aby od tebe utekla. Je to dobrá bojovnice." Řekne Wrath a usměje se na svého syna.
Dimitri pomalu otevřel dveře a oba dva uviděli, jak Rose leží přikrytá na posteli a spokoje oddychuje.
,,Vypadá to, že usnula."
,,Ani se je po dnešku nedivím. Bylo toho na ní moc." Řekne Wrath. ,,Dobrou synu." Řekne a chtěl odejít, ale Dimitriova slova ho zaskočila :,,Matka milovala, a troufám si říci, že i nadále a odejít od tebe pro ni bylo to nejtěžší, co kdy udělala." Řekne mu a poté vejde do pokoje.

Silou vůle rozsvítil několik svíček, ale tak aby Rose nijak nerušili spánek.
Rose ležela na levé straně manželské postele, tam kde většinou Dimitri spával.
Dimitri k ní šel, a mezitím si sundával svůj kovbojský kabát. Přišel k ní, a jakmile uviděl, jak pokojně spí, tak se mu hned postavil. Měla vysvlečenou školní uniformu, takže měla na sobě jenom kalhotky a tílko. Byla na půl přikrytá peřinami a tak vzal konec přikrývky a přikryl ji až k ramenům.
Poté si dovolil jednou rukou ji pohladit po tváři.

Moc dobře věděl, že nespala a že slyšela celý rozhovor mezi ním a otcem, ale jinak to neřešil.
Dimitri od postele odešel a do koupelky.

Rose slyšela, jak se spustila sprcha a proto otevřela oči. Místnost byla osvětlena 4 svíčkami. Po chvilce z koupelky vyšel Dimitri. Byl polonahý, okolo pasu měl uvázaný ručník a na hlavě další, kterým si drhnul vlasy.
Rose ho úplně hltala pohledem, celé jeho tělo, jeho ruce, prsní svaly, vypracované břicho: 8 břišáků a všechny jeho svaly byly k sežrání.
Dimitri se k ní otočil zády a ukázal ji tak kolik má značek a jak je vypracovaný ze zadu. Dimitri přešel k šatníku, otevřel ho, nechal z boků spadnout ručník a tak měla Rose výhled na jeho dokonalý zadek.

Dimitri měl naběhlý penis, tyčil se mu, a i když si ve sprše pomohl, tak stejně neklesl. Chtěl ženské tělo, a to tělo jedné ženy, a ta zrovna leží v jeho posteli. Už jenom ta představa, a už mu až bolestě tepe v jeho chloubě.
Dimitri vytáhl ze skříně pyžamové kalhoty, které vůbec nepoužíval, dokonce tam byla i cenovka. Vlastně do té doby, co je v tomto domě, tak spí buď ve spodním prádle, nebo nahý. Bylo to mnohem pohodlnější, ale nyní, protože tu byla Rose, tak se musel obléct.
Dimitri přešel k posteli, vzal si jeden polštář a poté i jednu z přikrývek a hodil to na malou pohovku, která nebyla vůbec pohodlné na sezení a natož aby se na ní dalo ležet. Jakmile si na ní lehl, tak mu z pohovky koukaly nohy.
Po nějaké době to nevydržel a šel k šatníku, aby si vytáhl několik dek a mohl spát na zemi.

,,Proč jsem to neviděla dříve." Řekne Rose, a Dimitri se na ni otočil.
,,Co jsi neviděla dřív."
,,To jak se moc lišíš od dhampírů."
,, Nijak se neliším."
,,Ale ano, všechno je jiné, tvůj boj, pohyb těla, stavba těla, to jak se vyjadřuješ a další jiné věci."
,,Rose." Řekne Dimitri.
,,Tak dlouho jsi se schovával mezi námi, choval se jako jeden z nás, ale tady jsi úplně jiný. Více záříš, dokonce se i usmíváš."
Dimitri mlčel, byla to totiž pravda. Všechno co řekla, už dávno si to uvědomil.

,,V posteli je místa dost pro oba." Řekne Rose a to Dimitriho vykolejila.
,,Ne… nemohu… to nejde." Řekne trochu nervózně.
,,Prosím tě, tahle postel je tak 3x větší než ta moje, a to jsme se na v klidu vyspala já i Liss… Pojď si prosím tě lehnout, stejně by ses na té pohovce nevyspal."

Rose mu škvařila mozek, a proto po několikátém přesvědčení, konečně souhlasil a lehl si do postele vedle Rose.
V jeho penisu mu nepříjemně tepalo, a jakmile vedle ní ulehl, tak to bylo ještě horší, protože byla jeho skur**ný spouštěč.
,,Tvůj otec, nebyl tvůj pravý otec." Řekne Rose a překulý se na bok, tak že byla čelem k Dimitriovi.
,,Ne, nebyl, ale jako svého otce jsem ho považoval, až do jeho smrti."
,,A ten muž, co s tebou šel a dal ti brýle. To byl tvůj pravý otec, že." Rose si spravila neposlušné vlasy, které ji neustále padali do očí.
,,Ano, jmenuje se Wrath."
,,Jsi mu hodně podobný."

Dimitri mlčel, co by jí měl na to říct. ,,Hm…" řekne a stále koukal do stropu, s rukama za hlavou.
,,Víš, že tě vidím po druhé bez brýlí?" řekne a znovu si upraví vlasy. Dimitri se trochu nadzvedl, aby si mohl vyndat ruce z pod hlavy, a následně se překuli na bok. ,,Proč je vůbec nosíš, ty a tvůj otec."
Nejdříve chvíli zaváhal, nejdříve ji upravil neposlušný pramen a poté začal: ,, Kvůli slabozrakosti. Otec ji má už od svého narození, stejně tak i já. Je to dědičné, asi. Jsme přecitlivělý na světlo, proto ty brýle. I teď mě oči pálí, ale když je tma." A D silou vůle zhasne svíčky. ,,Tak vidím, ale málo, postupně ztrácím zrak. Otec je už téměř slepý, a já dopadnu stejně jako on."
,,To je mi líto."
,,Jo, mě taky, ale teď už spi. Zítra máš sice až dopolední školu, kvůli maturitním zkouškám, ale i tak bys měla být brzo na akademii."
,,Dobrá. Dobrou noc." Řekne mu rusky, usměje se na něj, otočí se k němu zády.

,,Dobrou noc, Roza." Odpoví ji stejným jazykem. Uvolní celé své svalstvo a následně se ponořil do hlubokých myšlenek...


Pokračování příště...
Minule nebylo moc komentářů, zkuste to teď napravit.

Komentáře

Mohlo by Vás taky zajímat

Obyčejní Neobyčejní 17. Kapitola-Tohle je můj život, můj domov moje všechno

  Omlouvám se, že mi to tak dlouho trvalo, ale všechno má svůj čas. Stejně jako čas potřebovala tato kapitolka. 

Obyčejní Neobyčejní 2. část- 1.Kapitola

AIDEN

Obyčejní Neobyčejní 1. Kapitola

  Tuhle povídku mám v hlavě už strašně dlouho, dokonce ji mám i napsanou na papíře, ale jen na papíře. 3x přepisovanou a několikrát i zapomenutou. Teď jsem se ale odhodlala, a řekla si, že je zase čas se zamilovat do ,,ruského BOHA Belikova" - zase Zatím berte úvodní obrázek jako provizorní- děkuji  Tak snad si tuto povídku užijete.  Další FanFikce na téma VA je tu.