Přeskočit na hlavní obsah

Nájemní vrazi: 19. Kapitola


A máme tu další kapitolku, tak doufám, že se bude líbit.




,,Tohle nemusíš dělat… víš kdo je náš otec… Abe tě nechá na místě zabít." Řekne za neustálého sténání Mazurova žena.
,,Mami přestaň, vyhrožovat jí je k ničemu… jí samotné ji na nás vůbec nezáleží… chce vylákat otce."
,,Jsi chytrý." Řekne Rose a zároveň držela čepel v ruce a byla připravená na jakýkoliv pohyb, který by mohla eliminovat.
,,Je z devátého klanu, pracují pro Yakuzu… japonská vražedkyně… jsou to lidi bez emocí… nemá za úkol zabít nás, ale otce a možná až s ním bude hotova, dokončí to s námi."
,,Přesně tak zněli instrukce, v jednom se však mýlíš, je mi jedno, jestli vás zabiji hned, nebo až poté."

Rose vytáhla z pouzdra na noze střelnou zbraň, podívala se do zásobníku, a jakmile zjistila, kolik má nábojů, zbraň nabyla a odjistila.
,,Starší mají přednost." Řekne Rose, a hlaveň pistole namíří přímo na Sonyu." Ta se roztřásla a začala vzlykat.
,,Poslední přání?" zeptala se ji Rose s klidnými mrtvými oči. Sonya ty sví zavřela, a jako by někdo lusknul prsty. Zklidnila se a přestala se třást.

,,Jdi k čertu."

Dimitri, Christian, Mason, Alberta a ještě několik dalších strážců, dorazili na místo určení. Auta, nechaly asi sto metrů od zchátralé chatky a vydaly se k místu po svých.
Christian si během toho nachystal svoji katanu, a během toho slyšel několik nesouhlasných hlasů.

Někteří strážci nebyli rádi, že s nimi jde i jeden z Yakuzy, ale byl to jeden z hlavních rozkazů Mazura, který, díky bohu, po několika minutovém přemlouvání, zůstal u sebe v kanceláři.
,,Dimitri, tu chatku budeme muset obklíčit… tohle míso je pro ni ideální, není náhoda, že si to tu vybrala, jestli unikne, nenajdeme ji." Řekne mu Christian, Dimitri jenom přikývl a dal pokyn ostatním z party.

Všichni se začali rozmisťovat po obvodu, Dimitri si připadal jako nějaký policista ze zásahovky.


Rose zmáčkla kohoutek a ozval se výstřel, asi pár vteřin po té co vystřelila, do místnosti vtrhl Dimitri s Christianem a za dalších několik vteřin se ozval výkřik.

Kulka se zavrtala Sonye do hlavy a její mozek se rozprskl po jejích dětech a stěně za ní. Inna a Sofia křičeli a přitom jim stékaly slzy po tvářích.
Daniel se nějakým zázrakem vysvobodil z provazů, chytl nůž, který měl zabodnutý v ruce a zaútočil se vší zuřivostí na Rose.

Rousina první reakce byla, že vystřelila několik ran po nově příchozích, avšak ani jednou se netrefila. Následně, vytáhla z druhého stehenního pouzdra druhou svoji zbraň a namířila ji na Daniela. Avšak než stačila vystřelit, zamezil ji v tom Christian, který, ji katanou přesekl zbraň.

,,Ame!!" zakřičel na ní, Rose však vytasila svoji katanu a zareagovala na jeho útok, než na jeho oslovení.

Začal boj, Rose byla nelítostná a ani jednou nezaváhala nad žádným úderem. Zato Christian se bál, udělat cokoliv, co by ji mohlo ublížit, přeci jenom teď to bylo na ostro, už neměli dřevěné hole, s kterými si maximálně mohli zlomit nějakou kost, ne, tohle bylo na ostro a bylo riziko mnohem většího poranění. Takže když schytal už čtvrtou ránu od katany, tak to začal brát vážně. I jeho rychlost se změnila.

Obou dvou koloval v těle adrenalin spojený s prášky, které posilují jejích výdrž, smysly a sílu. Vše měli zvýšené. Dokonce ty prášky podporovaly velkou srážlivost krve. Takže jakmile byl jeden z nich nějak zraněn, krev tekla minimálně.

,,Jsi zrádce… zradil si svůj klan."
,,Ty mi o zradě nic nevykládej… nebyla jsi to náhodou první ty? Kdo se přidal na stranu Zmeji?"
,,Byla to chyba, a teď za to vysoce platím, ale Amanda mi otevřela oči… pomohla mi k dokonalosti."

Rose dostala Christian na zem. Katanu mu tlačila směrem na jeho tělo, zatím co Christian měl katanu obráceným směrem a tlačil proti ní.
Christianova síla byla větší, než ta její, proto ji rychle přetočil a dostal ji do zcela opačné situace. Teď to byl Christian, který na ni obkročmo seděl.

Rose věděla, že se zranění nijak nevyhne. Proto nechala katanu sklouznout po jejím ostří a v okamžik, když Christianova čepel zajela do jejího pravého ramena, tak Rose už v pravé ruce dřímala kunai, který zabodla Christianovi do boku. Kunai zajela do jeho těla až po čepel.

Christian byl zmatený, vytřeštil oči a nevěřícně se díval na Rose.
Rose stejně jako Christian vykřikli bolestí. Chris se z ní sesunul na zem, zatím co ona, chytla čepel a s neuvěřitelnou bolestí v rameni, si ji vytrhla a malátně se zvedla.

,,Rose… no tak… tohle nejsi ty, copak nevidíš, co ti Amanda udělala?"
,,Ta mi jenom otevřela oči…"

A vyšla z chatky.

Dimitri stál venku, s připravenou nabitou zbraní.
,,Stůj." Řekne ji varovně a Rose se zastavila v polovině kroku.
,,Na co čekáš Belikove." Řekne mu a strhla si masku z obličeje. Tím způsobila, že se Dimitriovi roztřásli ruce. ,,Copak copak, Ruský bůh, nedokáže zmáčknout spoušť?"
,,Nemohu, zabít někoho, koho miluji." Řekne a tím vyvedl Rose z míry.

,,Belikove, zabij ji… dělej, zabij ji." Volal na něj Daniel, které kolem pasu držel obě sestry. ,,Zabij ji… to je rozkaz."

Dimitriovi zvlhly oči a slzy se mu začali kutálet po tváři.
,,Dělej… zabij ji… zmáčkni to… dělej… to je rozkaz, Belikove!!!"

Byla to pro něj těžká volba ,,Promiň" avšak než stačil vystřelit on, ozvaly se výstřely z jiné strany. Strážci, okolo chatky se dostaly před vchod a zareagovali na Danielův rozkaz.
Jedna kulka ji zasáhla do ramene, druhá do nohy, třetí ji škrábla na boku. Dalším se dokázala úspěšně vyhnout.
Nakonec i přes všechnu tu bolest, se dokázala dostat pryč.


,,Roza!!" křikl za ní naposled Dimitri, než se stihla ztratit v lese.

Komentáře

Mohlo by Vás taky zajímat

Obyčejní Neobyčejní 17. Kapitola-Tohle je můj život, můj domov moje všechno

  Omlouvám se, že mi to tak dlouho trvalo, ale všechno má svůj čas. Stejně jako čas potřebovala tato kapitolka. 

Obyčejní Neobyčejní 2. část- 1.Kapitola

AIDEN

Obyčejní Neobyčejní 1. Kapitola

  Tuhle povídku mám v hlavě už strašně dlouho, dokonce ji mám i napsanou na papíře, ale jen na papíře. 3x přepisovanou a několikrát i zapomenutou. Teď jsem se ale odhodlala, a řekla si, že je zase čas se zamilovat do ,,ruského BOHA Belikova" - zase Zatím berte úvodní obrázek jako provizorní- děkuji  Tak snad si tuto povídku užijete.  Další FanFikce na téma VA je tu.