Přeskočit na hlavní obsah

Nájemní vrazi: 17. Kapitola





Dimitri se spojil, jak řekl s Christianem, on už okamžitě věděl o čem je řeč a i si vzpomněl na Dimitriho. Nebyl sice nějak nadšený z toho, že s ním musí spolupracovat, ale pro svoji sestru chtěl udělat cokoliv.

Zatím co, Dimitri a Christian vmýšleli plán jak se dostat do Yakuzy, bez toho aniž by je nějak Amanda zachytila, Rose řádila po celém světě.
Desítky mrtvých ve všech zemí a přibývaly. Oba dva věděli, že to má na starosti Rose, ale nevěděli jak ji mají dostat.

,,V Yakuze mám asi 6 probuzených, který nejsou už pod vládou Amandy, a další jenom přibývají, bohužel to nepoustupuje dostatečně rychle."
,,Potřebuje to více lidí."
,,To rozhodně… nemáš někoho?"
,,Když jsem byl ve věznici, kontaktovala mě jedna žena, jmenuje se Nikita, nabídla mi pomoc…"
,, Nikitu ne, je to Amandin zabiják. Naprogramovala si ji, tak aby si myslela, že je volná… podle všeho je to ale naopak. Amanda ji po celou tu dobu ovládala. Rose s ní byla nějakou dobu v kontaktu, pomáhala ji, najít nějakou Alex. Ani jedna nevěděla, že už pro ni dělají."
,,Dobrá takže Nikita ne… ale přesto tu někoho mám…"
,,No já vlastně taky… jsme s ním nějakou dobu v kontaktu… je z anglické mafie, jeho teta je hodně mocná… možná by nám mohl pomoc… Rose něco málo dluží."
,,Jak se jmenuje?"
,,Adrian Ivaškov…"
,,Nádhera…" začne Dimitri a dlouze si povzdychl. ,,Rose mi o něm něco málo řekla… sice o něm říkala jenom to dobré, ale já zase o něm z jiných zdrojů slyšel jen to nejhorší…"
,,Nepovídej… to jsme dva… je to vůl, ale schopný vůl… se zbraněmi to umí výborně… říká se o něm že nikdy neminul svůj cíl."
,,Naléhavé zprávy…'' ozvalo se v televizi ,, americký senátor John Miles… byl dnes zavražděn i se svou celou rodinou a ochrankou u něj ve vile. Útočník měl speciální výcvik a vyřídil zcela sám dvacet ozbrojených strážců. Později, při hledání důkazů se našli dokumenty, které amerického senátora spojují s jednou z nejnebezpečnějších mafií na světe… zatím není známo kdo byl útočník, ale je mimořádně nebezpečný…" na obrazovce se ukázal záznam útoku.
,,To jsou Rousiny pohyby…"
,,Jsi si tím jistý?"
,,Cvičil jsme s ní více deset let, deset hodin v kuse… poznám i na tom mizerným kamerovým záznamu, že tohle je Rose."
,,No to je bezva… je na ní dán zatykač už v pěti zemích… budeme jenom doufat, že ji chytneme dřív… než policie odhalí její totožnost."

Oba dva poté ještě několik hodin plánovali, a sháněli lidi. Jako první byl na řadě Mason, ten
okamžitě schválil spolupráci, druhý byl Ben a třetí Alberta. Všechny tři v rychlém shrnutí zasvětili do celé situace.
,,Počkat, takže ty mi chceš říct, že po světě pobíhá nájemný zabiják, který je čirou náhodou, tvoje mrtvá žena, které vymazali paměť a nyní je smyslů zbavená?" zeptal se Ben neuvěřitelně Dimitriho. Všichni seděli v bytě Rose a Dimitriho a popíjeli už ledovou kávu.
,,Jo, přesně tak to nějak je."
,,No to je nádherný… a co my máme s tím dělat… podle toho jsme jenom mravenci v obřím světě."
,,Podle všeho, jde Rose po největších organizacích, sice v tím není žádný systém, ale je na osmdesát procent jasné, že v nejbližší době půjde právě po Mazurovi." Řekne mu Christian
,,A ty jsi vlastně kdo…" zeptal se ho Mason, který nevěřícně koukal na všechny přísedící.
,,Já jsem Amenin bratr… Rousin bratr."
,,paráda… takže další jako ona.
,,to není pravda."
,,umíš s mečem?" zeptal se ho a koukal na něj s opřenou hlavou o ruku.
,,jo… s katanou."
,,učili tě zabíjet na 100 způsobů?"
,,74, ale zaokrouhleno na 100… jo"
,,Tak jsi jako ona."
,,Paráda házení do jednoho pytle."

Ještě několik hodin se spolu bavili a plánovali, jak Rose vůbec dostat. Upřímně, moc nápadů nebylo a jeden hloupější než ten druhý. No parta géniů to zrovna nebyla, ale parta zabijáků, to už jo.

Později, když všichni odešli a Dimitri zůstal sám v celém bytě, tak se rozezvonil nějaký mobil. Dimitri chvíli hledal, než ho vůbec našel.
Skryté číslo
,,Prosím." Řekl, jakmile hovor přijal.
,,Pane Belikove… musím uznat, že vaše přítelkyně dokáže udělat velké peklo v politice."
,,Pane musím vám to vysvětlit…"
,,ani nemusíte Belikove… hlášení které nám posíláte od doby, co jsme vás vysekali z vězení, jsou mimořádná… a právě teď jsme na stopě osobě, jisté Amandě Collins… naše vláda má na ni spadenou už nějakou dobu… stojí za mnoha trestných činů… váš úkol, nám ji předat."
,,dobrá, už na tom trochu dělám… a co moje podmínky."
,,ti nahoře je schválili, nikdo neublíží vaší rodině a vy nebudete nijak trestně stíhán za to, co jste v minulosti a co v budoucnosti uděláte."
,,Skvěle… tak mám ještě jednu podmínku."
,,Pane Belikove, nemyslím si, že je vhodné si klást další podmínky."
,,Se vším respektem a tak dále a tak dále… nebyl jsem to já, kdo osobně přišel do věznice a nežádal vězně o pomoc." Řekne mu Dimitri a na druhé straně bylo chvilku ticho.
,,Tak dobrá… poslouchám vás."

,,Až dostaneme Amandu a vám bude předána… necháte Rose nepokoji, jako by za sebou neměla svoji minulost. Necháte ji a mě pokojně jít a už nás nebudete nikdy kontaktovat... A pokud se to nějak pošlete a já věřím že ano, tak nás s vámi nic nebude spojovat, nikdy jsme nespolupracovali a vládou, a ještě něco... "
,,Ano… chcete, aby i ona nebyla za svoje činy trestně stíhána."
,,Přesně tak…"
,,Pane Belikove… Rosemarie Ame Kiroshi je extrémně nebezpečný zabiják Yakuzy a Zmeji… naštěstí spolupracuje se CIE a Interpolem, tedy spolupracovala… ne mě to nezáleží, jestli bude volná. "
,,Zařiďte to… jinak vaši nabídku nepřijmu"

,,Dobrá, jak chcete… do pár dní od nás očekávejte další instrukce, jo a Belikove, Amandu chceme živou." a tím ukončil hovor.

Komentáře

Mohlo by Vás taky zajímat

Obyčejní Neobyčejní 17. Kapitola-Tohle je můj život, můj domov moje všechno

  Omlouvám se, že mi to tak dlouho trvalo, ale všechno má svůj čas. Stejně jako čas potřebovala tato kapitolka. 

Obyčejní Neobyčejní 2. část- 1.Kapitola

AIDEN

Obyčejní Neobyčejní 1. Kapitola

  Tuhle povídku mám v hlavě už strašně dlouho, dokonce ji mám i napsanou na papíře, ale jen na papíře. 3x přepisovanou a několikrát i zapomenutou. Teď jsem se ale odhodlala, a řekla si, že je zase čas se zamilovat do ,,ruského BOHA Belikova" - zase Zatím berte úvodní obrázek jako provizorní- děkuji  Tak snad si tuto povídku užijete.  Další FanFikce na téma VA je tu.