Přeskočit na hlavní obsah

Between two worlds- 32. Kapitola- Hellren




Wrath konečně ve své náruči dřímal svoji shellan. Voněla stejně, jak ji poprvé poznal, něco mu však na ní chybělo. Jeho vázací pach. Nosem, který měl zabořený v záhybu jejího krku, nasával její vůni. Jeho tělo okamžitě reagovalo, a nebyl jediný, kdo měl sexuální choutky.

Beth, vzhlédla do jeho tváře, natáhla dlaně k tváři jeho válečníka. Jeho rysy, byly řezané tak přísně, ale nyní byl uvolněný a spokojený, dokonce se jeho rty kroutily do mírného úsměvu. Tohle byl její válečník. Delší havraní vlasy, které v posledních měsících uviděly nůžky, mu spadaly po ramenou dolů. Jeden pramen uchopila opatrně do dvou prstů a trochu mu je posunula. Pravou ruku mu položila na tvář a otírala se o jeho hebkou pokožku.
Její prsty nakonec doputovaly k jeho panoramatickým brýlím, nejdříve se zarazila, ale nakonec mu brýle sundala z jeho nosu. Zase spatřila jeho světle zelené, až téměř bíle oči, byly překrásné.
,,Kéž bych tě mohl vidět jasněji…" řekne do ticha a i on ji přejel dlouhými ladnými prsty po jejích vroucích lící.
,,Ostříhal sis vlasy." Řekne a usměje se na něj. Wrathovi se z hrudi ozýval hluboký smích.
,,už byly až moc dlouhé, nosil jsem je dokonce i stažené… ale to nebylo ono… měla jsi tam být, když jsem poprosil Vishouse aby mi je zkrátil, nakonec do koupelny nakráčeli všichni bratři a Rhage to dokonce točil." Řekne potichu a přitom měl levou dlaň na její tváři
Beth se tomu zasmála, ano dokázala si představit, jak to mohlo vypadat.

Wrath se k ní opatrně svým tělem a hlavou přiblížil, nahrbil se tak, že svoje čelo opřel o její temeno hlavy a zabořil nos do jejích černých havraních vlasů. Beth se vyhoupla na špičky a zvedla obličej k jejími válečníkovi. Jejich rty byly od sebe jenom několik centimetrů, milimetrů, až mezi sebou neměli žádnou mezeru. Jakmile Wrath dotkl jejích líbezných rtů, těmi svými, projela jeho tělem vlna vzrušení. Polibek, který následoval, byl vášnivější a s mnohem větší intenzitou.

Wrath omotal svoje ruce okolo jejího pasu a přitáhl si jí k sobě, co nejblíže mu to dovolila. Beth cítila jak na svém břiše pulzující erekci. Wrath byl nedočkavý, ale trpělivý, nechtěl nic uspěchat, ne když ji měl ve svém náručí, a byl plně rozhodnutý ji nikomu nevydat.
,,Beth já…"
,,Sklapni…" řekne a položí do polibku větší vášeň. Wrath zapomněl, co chtěl říct, chytl ji pevně za zadek a vytáhl si ji do své náručí. Beth mu nohy omotala okolo jeho boků a nechala se nést do jejich postele. Wrath ji začal okamžitě zbavovat šedé košile, malé knoflíčky byly na něj až moc malé, proto se s tím nijak nepáral a jednoduše je strhl, takže nyní byli všude okolo, jenom ne na košili. Wrath následně zaútočil na černou podprsenku, s kterou udělal též krátký proces. Už prodlouženými tesáky překousl ramínka a zapínání v zadu roztrhl. Jakmile byla podprsenka dole, Wrath byl spokojený. Obnažené bradavky vtáhl do svých úst a špičáky přejel po její citlivé kůži. Beth se prohnula ve vlně vzrušení. Cítila, jak ji tepalo v klíně.
Beth napodobila Wratha a zbavila ho košile a osvobodila jeho mohutné vzrušení ze zajetí kalhot. Byl přesně tak obrovský a pevný, jak si ho pamatovala.
Wrath se z bradavky přemístil k jejímu krku, kde dlouhými obnaženými špičáky přejížděl po její krkavici. Byl nedočkavý a jenom pomyšlení na krev, která by mu proudila opět v jeho těle, ho vzrušovala.

,,Do toho." Pobídla ho Beth a Wrath na nic nečekal. Jeho tesáky našly tepnu a zakousl se. Beth sténala slastní, mezi tím co měl Wrath zabořené své tesáky do jejího krku, se opatrně zbavila úplně jeho kalhot a sebe oblečení.

Beth cítila jeho silný vázací pach, který se ji vpíjel do její kůže a vlasů. Jakmile Wrath dopil z její tepny, dvě ranky ji něžně olízl, aby se zacelily. Wrath si na posteli klekl, tak že vzal sebou i Beth, kterou si na sebe posadila. Ona mu omotala nohy okolo jeho pasu a svůj hrudník přitiskla na ten jeho. Nyní byla na řadu ona. Cítila pulzování jeho tepu, viděla tepnu, která byla vystouplá a sama křičela, kousni mě. Wrath který ji držel okolo jejího nahého hrudníku, ji pravou rukou chytl ze zadu za hlavu. Beth otevřela ústa, odhalila své obrovské tesáky a zabořila je do jeho krku. V onen okamžik do ní Wrath vstoupil její obrovskou erekcí.
Oba dva zasténaly rozkoší, která se postupně stupňovala. Mezitím co Beth pila z jeho žíly obrovské množství krve, tak Wrath do ní narážel boky a cítil slast, kterou mu mohla dopřávat jenom ona. Jeho shellan, byla vyvolená, která tyto věci považovala za nepřijatelné, takže spolu spaly jenom jednou či dvakrát do tří měsíců. Pro Wratha to bylo utrpení, které nyní mohl ukojit ve své pravé shelln, jeho lellan, jeho milující ženě, kterou miloval a miluje celým svým srdcem a tělem.

Celou místností se ozývaly zvuky milování, které se tu dlouho neozývaly. Po čtvrtém orgasmu spolu vyčerpaně ležely v posteli, na níž nezůstala jediná peřina a polštář. Beth měla hlavu opřenou o jeho obrovský a tvrdý biceps, byla otečená k němu čelem a svoje boky tiskal k jeho břišním svalům. Wrath ji objímal okolo hrudníku a druhou ji přejížděl po jejím obličeji, přičemž měl zavřené oči.
,,Jsi nádherná." Řekne a jí se vybaví první noc, kterou spolu spali, řekli ji to stejné. V hlase měl pro ni dříve podivný přízvuk, ale poté ji připadal nádherný a tohle na něm milovala. ,,Nemáš ani ponětí, jak moc jsi mi chyběla." Řekne ji do tváře starou řečí. Beth trochu posmutněla a něžně ho políbila na oční víčko.
,,Ale mám… protože ty jsi mi také chyběl, a lituji každého dne bez tebe. Nelituji však svých rozhodnutí a dětí, které mi ta rozhodnutí přinesla." Řekne a cítila jak ji jedna slza, stéká po tváři. Wrath cítil pach slzy, a následně ji ucítil, jak dopadla na jeho prsty.
,,Co se stalo, stalo se, minulost nikdy nezměníš…" Beth se tomu zasmála
,,A já myslela, že zenové myšlení odposlouchal od Dimky, geny se však nezapřou." Wrath se tomu opět zasmál a přitáhl si ji k sobě. Překulil se na záda a ji vzal sebou. Nyní na něj obkročmo ležela. Beth na svém zadečku opět cítila tvrdnoucí erekci, která byla opět připravená zahájit svou činnost. Beth se tumu hrdelně zasmála a hladově ho políbila. Poté už oka nezamhouřily, tedy až na dvě hodiny.

Oba dva probudil zvuk semknutí kotle.
,,Spi." Přikázal Wrath své shellan a přitáhl si ji blíže k tělu, když v tom, je vyrušil telefon. Beth okamžitě poznala, že je to její. Proto vyskočila z postele, i když se Wrath pokoušel o opak, tak stejně vyhrála Beth.
,,Strážkyně Beth." Řekne a otočí se zády k posteli. Wrath mezi tím, co ona hovořila rusky do telefonu, on pozoroval její krásně pevný zadek.
,,Budu muset jít Wrathe." Řekne jakmile ukončí hovor ,, Královna nás chce už ve službě."

Wrath ze sebe vydal nespokojené zavrčení, za takové by se nemusel stydět ani tygr.
,,Co když tě nikam nepustím… měla bys být po mém bohu lellan. Král má mít po boku vždy svoji královnu.
Wrath vyšel z postele a přímo k Beth, té spadaly vlasy do tváře, proto vtáhl ruku a odhalil ji obličej.
,,Buď mojí královnou shellan, miluji tě…"
,,Také tě miluji Wrathe" řekne mu a políbí ho na bradu, která byla mírně pokrytá ranním strništěm. ,,Ale teď musím do služby." Řekne, rychlosti na sebe natáhla kalhoty, které byly odhozené na druhé straně pokoje, když si chtěla na sebe dát košili, uvědomila si, že její košile je tak trochu na cáry. Wrath, který na sebe mezi tím, navlékl černé boxerky, ji podal svoji košili.
,,Děkuji." Řekne spěšně a navlékne si ji. Byla hodně dlouhá, co by čekala že, do košile na obřího chlapa.
,,Miluji, když nosíš na sobě moje věci." Řekne, Wrath ji dal ruce kolem pasu a otočil si ji k sobě čelem. Wrath ji něžně políbil na její už tak opuchlé rty. Beth nesouhlasně zamručela.
,,Jestli mě budeš takhle líbat, tak to skončí tak, že budeme opět nazí v posteli."
,,Nemusíme být nazí. Zvládneme to i s oblečení."
,,Promiň, ale nemůžu… vážně ne."
,,Dobře… přes den k sobě mít už moc asi nebudeme co? Takže se sejdeme až v noci, asi stejnou dobou jako včera."
,,dobrá… možní přijdu trochu později, budu muset uložit Zayu a ujistit se že je v pořádku."
,,Dobrá." Řekne, naposledy ji políbí a nakonec pustí. Beth od něj odstoupí a zamířila si to rovnou ke dveřím. Ještě než otevřela dveře do chodby, otočila se na válečníka a s úsměvem na rtech pronesla:,,Miluji tě můj hellrene." Řekne a odejde. Díky jejich poutu cítila, jak byl Wrath udivený a uspokojený zároveň. Byl šťastný.

Jakmile Beth vylezla z chodby, tak na chodbě už stál Zsadist a Phury, kteří společně šli do jídelny. Doufala, že si ji nevšimnou a když už si myslela že je v suchu, tak se za ní objevil Vishous.
,,Beth… má paní." Řekne okamžitě a vytasil poklonu. Z a P se otočily a okamžitě udělaly stejnou poklonu.
,,Kluci…" řekne trochu nejistě, začervenala se a následně se otočila na odchod.

Válečníci s úžasem sledovali jejich královnu.
Jakmile se v jídelně po několika minutích objevil i Wrath, všichni přítomní se na něj jenom tlemili. Všichni si všimli jeho pravé části zarudlého krku, kde se krmila Beth.
,,Dobrá práce chlape." Řekne mu Tohrment a každý z bratrů mu vysekal podobou poklonu.

,,Aaa, držte už zobáky."



Nebojte na rozhovor mezi těma dvěma ještě dojde.

Komentáře

Mohlo by Vás taky zajímat

Obyčejní Neobyčejní 17. Kapitola-Tohle je můj život, můj domov moje všechno

  Omlouvám se, že mi to tak dlouho trvalo, ale všechno má svůj čas. Stejně jako čas potřebovala tato kapitolka. 

Obyčejní Neobyčejní 2. část- 1.Kapitola

AIDEN

Obyčejní Neobyčejní 1. Kapitola

  Tuhle povídku mám v hlavě už strašně dlouho, dokonce ji mám i napsanou na papíře, ale jen na papíře. 3x přepisovanou a několikrát i zapomenutou. Teď jsem se ale odhodlala, a řekla si, že je zase čas se zamilovat do ,,ruského BOHA Belikova" - zase Zatím berte úvodní obrázek jako provizorní- děkuji  Tak snad si tuto povídku užijete.  Další FanFikce na téma VA je tu.