Přeskočit na hlavní obsah

Between two worlds- 29. Kapitola- Opička


Tohle je taková krátká kapitolka :D



,,Hej Dimitri… co se vůbec děje… nemohlo to počkat až po posledním jídle?"
,,Ne… matka je tady, na královském dvoře… měla být se sestrou doma. Potřebuji vědět, jestli tu je i Zoey."
,,Dimitri, proč… Ano chápu, že je nemocná… ale tohle je přehnaný… to si kvůli tomu musel naštvat otce? Zrovna když byl naštvaný na ultimátum, že okolo něj chodili po špičkách?"
Dimitri se zastavil uprostřed chodby a otočil se k rose čelem.
,,Pomatuješ si, když jsme byli u vás doma… ty si byla u bazénu a já se probudil a hledal tě?"
,,Jo… ta noční můra." Řekne a přikyvovala.
,,Přesně… po odmítnutí jeho žádosti na přijetí se naštval. Při zásahu na budovu bezduchých se znovu objevil, chtěl mě zlomit bolestí, nezlomil mě. Dal mi poslední šanci, má se přidat k němu, nebo budu sledovat, jak moji přátelé umírají a začne mojí sestrou… musím vědět, jestli není sama." Rose to pochopila, jenom přikývla na souhlas a vyrazila společně s Dimitrim za jeho matkou.

,,Michaeli… je matka uvnitř?"
,,Ahoj Dimitri… ano právě tam vešla."
,,Je s ní Zaya? Je s ní má sestra uvnitř?"
,,Ne… pré ji nechala doma."
,,To ne." Dimitri se Michaelovi podíval přímo do očí a řekl ,,zapomeň, co uvidíš za dalších pět sekund, vyřiď matce, ať okamžitě přijede domů." Zruší oční kontakt, následně chytne Rose za ruku a odhmotnil se s ní do jejich domu.

,,Zayo?!" zavolá na sestru, prošel obývacím pokojem, když v tom ucítil nasládlou vůni kojeneckého zásypu. ,,Zůstaň tu." Řekne Dimitri Rose a naznačí rukou nebezpečí. Z opasku vytáhne dvě dýky a jednu předá Rose, pro jistotu.
Rose přikývla na souhlas a zůstala v obýváků, zatím co Dimitri pokračoval domem. Nemusel chodit dlouho, bezduchý se na něj hned vrhl. Jeden ze předu a druhý ze zadu. Dimitri chytal několik ran, byli silní, musí být i staří. Jakmile Rose zaslechla boj, přispěchala k nim a odtrhala jednoho bezduchého od Dimitriho, kterému se pověsil za krk. Oba dva s nimi udělali následně krátký proces, jakmile dýky našli svoje místo v hrudi bezduchého, oni se rozpadli na prach.
,,Dimitri?"
,,Je tu ještě jeden." řekne a oba dva se vydají do pokoje Zaya.

,,Kohopak nám tu čerti nesou." Řekne Pan X, který stál uprostřed pokoje se Zoye. Zoye měla u krku přiloženou dýku. Dimitri se k nim vydal, ale pan X přitlačil dýku více k jejímu krku, tak že prořízl trochu kůži. Zaya vydala vzlyk a po tváři se ji skutáleli slzy. ,,Ještě jeden krok a podřežu ji." Zaya sebou se zavrtěla, ale pan X ji držel pevně.
,,Pusť ji."
,,Až mi dáš odpověď, pro kterou jsem přišel."
,,Opičko? Pamatuješ, co jsem tě učil?" zeptal se ji, ta jenom nepatrně přikývla a následně udělala přesně to, co po ni Dimitri žádal. Patou dupla na nohu pana X a následně mu vrazila do břicha loket. ,,Ty malá potvoro." Stačil pan X říct. Dimitri využil jeho nepozornosti a vrhl se na něj. Pan X byl ještě v šoku, když mu Dimitri vrazil dýku do srdce.
,,Považuj to za moji odpověď." Řekne D, zakroutil dýkou v jeho srdci a pan X se nadobro proměnil v prach.

Chvilku bylo ticho, následně se ale místností ozvaly dětské vzlyky.
,,Opičko." Dimitri si vzal Zayu do náručí a začal ji hladit po zádech. ,,Byla jsi úžasná." Řekne a políbí ji na čelo. ,,Už je po všem, už je po všem."

,,Zaya?!" ozval se ustrašený hlas Beth. Ta okamžitě přiběhla do pokoje a jakmile uviděla své dvě děti uklidnila se.
Dimitri uložil sestru do postele, a jakmile se ujistil, že v okolí není už žádný bezduchý, přidal se ke své matce a Rose.
Rose ji mezitím vše vysvětlila, zatím co Dimitri obcházel dům.
,,Jak nás mohli najít." Zeptala se Beth Dimitriho, který se vrátil do domu. ,,Kolem domů je přece mhis."
,,Má v tom prsty Omega… Tady by jste už zůstávat neměli, tedy ne do té doby než se situace neuklidní… nejlepší by bylo, kdybyste šli na nějaký čas bydlet k bratrstvu… ochránili by vás."
,,To ani náhodou."
,,A co dědečkův dům."
,,No to už vůbec ne… navíc Wrath ví o všem, co se v otcově domě šustne."
,,je to přece ale tvůj dům."
,,Dimitri to ale nejde…"

Dimitri přecházel z jednoho bodu do druhého… Rose to po chvilce nevydržela, stoupla a zastavila ho. Dimitri se na ní usmál, ruce omotal okolo jejího masu zatím, co ona mu přejela prsty po hrudi.
,,Vy dva jste rozkošní… připomínáte mi mě a Wratha… Dimitri, nedělej si obavy, využiji bytu, který mi nabídl Adrian Ivaškov na Královském dvoře." Řekne a upije kávy z Dimkového hrníčku.
,,Víš… že se ale návštěvy Bratrstva nevyhneš…"
,,Ano vím… královna mi o tom řekla…"
,,Otci se nevyhneš…"

,,Můžu však naše setkání prozatím odložit."


Pokračování příště...

V další kapitolce se Wrath a Beth konečně po dlouhé době setkají... Jaké bude jejích setkání po 28 letech. Kdo ví.
Čím více komentářů tu bede tím dříve se to dozvíte.

Komentáře

Mohlo by Vás taky zajímat

Obyčejní Neobyčejní 17. Kapitola-Tohle je můj život, můj domov moje všechno

  Omlouvám se, že mi to tak dlouho trvalo, ale všechno má svůj čas. Stejně jako čas potřebovala tato kapitolka. 

Obyčejní Neobyčejní 2. část- 1.Kapitola

AIDEN

Obyčejní Neobyčejní 1. Kapitola

  Tuhle povídku mám v hlavě už strašně dlouho, dokonce ji mám i napsanou na papíře, ale jen na papíře. 3x přepisovanou a několikrát i zapomenutou. Teď jsem se ale odhodlala, a řekla si, že je zase čas se zamilovat do ,,ruského BOHA Belikova" - zase Zatím berte úvodní obrázek jako provizorní- děkuji  Tak snad si tuto povídku užijete.  Další FanFikce na téma VA je tu.