Přeskočit na hlavní obsah

Between two worlds- 20. Kapitola- Operace Rose




Omlouvám se lidičky za zpožděné přidání další kapitolky, osobně jsem měla v plánu tuhle povídky vydat na valentýna, ale nějak mi to nevyšlo. Tak doufám, že si užijete i povalentýnskou kapitolku. Erotika vás nemine.

Přeji vám krásné počteníčko. Líbající



Dimitri trávil většinu času v sídle Bratrstva. Operoval hodně s kluky a s otcem připravoval návštěvu u královny, kterou chtěl stihnout ještě v srpnu, i když to moc nadějně nevypadalo.
Celý řád Bratrstva byl v nejvyšší pohotovosti. Ukázalo se, že dhampír, kterého Dimitri před začátkem července zabil, nebyl zdaleka jediný. Počet nepřátel tedy vzrostl o několik stovek.
Dimitri, ale nebyl zcela v přítomnosti, neustále myslel na jeho Rozu. Co asi dělá, jak si užívá prázdniny, jak flirtuje s ostatními muži a jenom myšlenka na to, že by jeho Roza flirtovala s jiným mužem, ho dohánělo k zuřivosti a žárlivosti.

,,Sakra D, co je s tebou, už tři týdny po sídle chodíš jako tělo bez duše." Zeptal se ho Vishous, když se vraceli z boje ,,Rozešel jsi se s Rose nebo co?"
,,Ne…" Dimitri se na něj podíval
,,Tak co se teda děje. Nezavolala?"
,,Ale prosím tě… Rose je se Zmejou."
,, A tobě se stýská."
,,Jo tak nějak."
,,A ty jsi už 3 týdny neviděl co." Řekne V smutným ironickým hlasem
,,Jo… sice jsme se domluvili že se uvidíme, ale do té doby asi zešílím… myslíš že si otec všimne, když na pár dní zmizím."
,,Dimitri, ty mizíš neustále… pár dní to překousne… ale vrať se do toho zásahu, počítáme tam s tebou."
,,Díky V… jsi nej strýček."
,,Jo jo, ale slib mi že se do té akce opravdu vrátíš."
,,Jasně."

Dimitri se přemístil rovnou do svého pokoje, sbalil si nějaké oblečení. Nejdříve měl v plánu, že Rose zavolá, aby věděla, že přijede, nakonec ale zavolal Mazurovi. Ten mu ještě, než se Dimitri dostal vůbec ke slovu, přikázal, aby přijel, protože Rose si prázdniny téměř vůbec nevyužívá. Pořád je duchem nepřítomna.
Dimitri radši svůj plán o výletu do Turecka zatajil. Mazur mu zaplatil letenku, i když Dimitri trval na tom, že si dopravu obstará sám. Dimitri se s Mazurem shodl na tom, že operace Rose, bude inkognito.



Rose právě byla u bazénu s kamarádkami z dětství, když se objevil Abe.
,,Tati… já myslela, že jedeš do města."
,,Už jsem se vrátil… mimochodem něco jsem ti přivezl, nechal jsem ti to v pokoji. Co kdybys, ses šla podívat."
,, Nemusel jsi mi nic kupovat."
,,Jen se běž podívat." Řekne a na tváři měl šibalský úsměv.

I když byl Mazur symphat, z neznámého důvod mohl na slunce. Sice na něm vydržel jenom krátce, ale zato se neuškvařil hned .Možná to má co dočinění s jeho dhampíří částí, kterou má v sobě.

Rose šla obrovský domem, který sídlil na kraji města ve čtvrti pro bohaté, velice bohaté lidi. Vila byla obrovská, se dvěma bazény, jeden venkovní, jeden vnitřní, měl jednu velkou saunu, x pokojů, dokonce i malý kinosál, tělocvična pro dhampíry. Jo Mazurovi strážci se nemají vůbec špatně, dokonce bydlí v domě.

Proto Rose trochu trvalo, než se dostala do svého pokoje.
,,Proč je tu taková tma." Zeptala se sama pro sebe a rozsvítila světla. Jakmile tak udělala nemohla uvěř vlastním očím. Obrovská mužská postava, z níž na první pohled jde strach, stála uprostřed pokoje zády k ní.
,,Pane bože." Řekne nevěřícně Rose, která byla jenom v plavkách, volném tričku a kraťasech.
Jakmile Dimitri uslyšel její hlas, který byl pro něj jako sametové pohlazení po duši. Otočil se k ní čelem, s úsměvem roztáhl náruč.
Rose se k němu okamžitě rozběhla a do náruče mu skočila. Obtočila svoje nohy kolem jeho boků a ruky omotala kolem jeho krku. Dimitri si ji jednou rukou přidržoval za její pevný zadeček a druhou ruku měl v jejich vlasech.
,,Pane bože, kde se tady bereš." Zeptala se ho Rose, která měla svoji tvář zabořenou v jeho záhybu na krku.
,,Už jsem to nemohl vydržet… musel jsem tě vidět." Řekne ji, odtáhne hlavu od jejího krku a Rose udělá to samé. Dimitri se díval do těch jejích očí, který byly plné jiskřiček.

Dimitri si její hlavu přitáhl ke svým rtům a začal ji hladově líbat. I Rose nebyla s líbáním jinak pozadu, a i ona vložila do svých polibků vášeň.
Dimitri dával do polibků do nejvíce vášně mohl dát, aby ji ukázal, jak moc mu chyběla. Jejich jazyky se navzájem hladili a proplétali, až to oba dva vydráždilo na maximum. Dimitri chtěl, strašně moc, ale byla jeho studentka a ještě k tomu nezletilá. Co by se stalo, kdyby se provalil jejich vztah. Její kariéra by byla v troskách a neměla by šanci stát se strážkyní Liss, i když mu tvrdí, že chce do lovecké skupiny. Jemu samotnému to bylo jedno. Je syn krále upíru, člen Bratrstva a právoplatným dědicem upírské trůnu. Ve světě dhampíru nemá co dělat, jenže Rose tam patřila, byla dhampírka, i když bylo velice pravděpodobné, že i ona nakonec v pětadvaceti podstoupí proměnu.

,,Dimitri, co se děje." Zeptala se zmateně Rose. Dimitri zjistil, že přestal s tím co dělal, a že na ní nepřítomně upírá zrak.
,,Ne promiň, jenom jsem se ztratil ve svých myšlenkách."
,,Jo to jsem poznala taky… a došel jsi ve svých myšlenkách na nějaký závěr?"
,,Asi ano."
,,A řekneš mi ho?" zeptala se ho a Dimitri trochu znervózněl.
,,Spíše ukážu." Řekne, odložil si svůj kabát, ve kterém byli zbraně, a poté si přes hlavu přetáhl černé tričko, které jenom hodil na zem. Rose zalapala po dechu, tohle nečekala.

Dimitri ji začal něžně líbat na její rty a rukama přejížděl po jejím plochém břichu. Svými pohyby ji vyhrnoval tričko, čím dál více nahoru, až ji ho nakonec přetáhl přes hlavu.
,,Dimitri počkej… musím na to pomalu jo?"
,,Pomalu je fajn." Řekne Dimitri, začal ji něžně líbat nejdříve znovu na krk, ale poté svoje rty přemístil na její krk. Rukama dráždil její bradavky, zatím co ona přejížděla svýma rukama po vypracovaných bicepsech a hladkém hrudníku. Rose na chvilku nadzvihla svoji hruď aby mohla rozvázat vršek plavek, Dimitri se postaral o vázání na jejím krku.
Dimitri si konečně mohl vychutnat její nahou hruď a zatím co Rose měla ztvrdlé bradavky, Dimitri měl tvrdou jinou část svého těla a tam se právě Rose odvážila prsty zavítat. Nejdříve mu rozepla opasek a poté knoflík a zip od kalhot. Nakonec její ruka zabloudila až do zapovězených hlubin.
Dimitri nad jejím dotykem na jeho citlivém místečku, zavzdychal do jejích ňader.

Dimitri Rose nakonec zbavil všeho oblečení, které ji na sobě zbývalo a Rose se zase zbavila jeho oblečení. Dimitri oba dva položil do měkkých peřin postele a navzájem se laskali, dokonce ji ani nevylekal svými tesáky.
Rose nad každým jeho pohybem rukou po těle vzdychala slastí, byla nedočkavá a těšila se, až ho bude mít v sobě. Dimitriova erekce byla připravená, nevěděl však, jestli je plně připravená Rose.
,,Roza, miluji tě… strašně moc." Řekne ji, políbí jí co nejvášnivěji na rty a poté do ní vstoupí. Jakmile se tak stalo, Rose zalapala po dechu a Dimitri ji začal okamžitě utěšovat polibky, kterými ji zasypával. Jakmile mu byla schopna oplácet jeho vášeň, začal pohybovat bohy.
Rose dokonce vycházela jeho bokům vstříc a pohybovala se s ním. Oba dva vzdychali slastí jeden druhému do těl, která byla mokrá od potu. Dimitri svoje pohyby začal stupňovat, až oba dva slastně sténali…


Mazur přesně věděl, že se tohle stane, stejně ale nijak nezasahoval. Jeho dcera je dospělá žena, a Belikov dostatečně rozumnej. Přeci jenom i on byl kdysi mladý, a užíval si.

,,Možná by jste měli jít domů holky, Rose se jenom tak nevrátí."
,,Mohla nám aspoň ukázat, co jste ji přivezl." Řekne jedna z dívek.
,,S tím asi nepočítejte, jak znám Rose… nerada se dělí." Řekne jim Mazur. Na konec se holky sbalily a odešli pryč.


Dimitri a Rose spokojeně leželi v posteli, udýchaní zpocení a velice šťastní.
,,Miluji tě Dimitr." Řekne mu a políbila ho na rty.
,,Já tebe taky Roza." Rose se na něj usmála a znovu ho políbila.


Oba dva si nakonec spokojeně usnuli v náručí.



Pokračováni příště

Komentáře

Mohlo by Vás taky zajímat

Obyčejní Neobyčejní 17. Kapitola-Tohle je můj život, můj domov moje všechno

  Omlouvám se, že mi to tak dlouho trvalo, ale všechno má svůj čas. Stejně jako čas potřebovala tato kapitolka. 

Obyčejní Neobyčejní 2. část- 1.Kapitola

AIDEN

Obyčejní Neobyčejní 1. Kapitola

  Tuhle povídku mám v hlavě už strašně dlouho, dokonce ji mám i napsanou na papíře, ale jen na papíře. 3x přepisovanou a několikrát i zapomenutou. Teď jsem se ale odhodlala, a řekla si, že je zase čas se zamilovat do ,,ruského BOHA Belikova" - zase Zatím berte úvodní obrázek jako provizorní- děkuji  Tak snad si tuto povídku užijete.  Další FanFikce na téma VA je tu.