Přeskočit na hlavní obsah

Between two worlds- 18. Kapitola- Tatínkova holčička






,,Počkat… Zmeja je tvůj otec?" ozval se jako první Dimitri
,,Ano." Řekne a Dimitrimu se málem zastavilo srdce. Bože… on se málem vyspal se Zmejovou dcerou. Bůh ví, co mu provede, až zjistí, že je Rose prakticky jeho přítelkyně. Ach, bože.
,,Proboha Belikove nevyšiluj… to že jste s Rose spolu, už nějakou dobu vím, ale věř tomu, že pokud ji něco uděláš, tak až do konce života budeš jídlo cucat brčkem." Řekne a do hlasu dal velikou moc.
,,Ano pane."

Všichni kluci z Bratrstva málem pukli smíchy. Dimitri, který čistokrevný upír a následní trůnu, najednou panáčkoval před symphatem. Už jenom tohle bylo k popukání.
,,Nechcete jít vyzkoušet ty nový zbraně?" otázal se Zmeja. Ostatní kluci jenom přikývli, vzali sebou i Dimitri a Rose. Mazur a Wrath šli nahoru do kanceláře vyřídit nějaké to papírování.



,,No to mě poser… takže Rose je Zmejova dcera… pane jo." Řekne Holywood nahlas, když byli na střelnici. Rose a Dimitri šli do tělocvičny… ani jeden totiž neměl zájem o ani jednu zbraň.
,,Když si to tak vezmete… když tu byla Rose poprvé… málem jsme se zmlátili navzájem. Co by se asi stalo, kdyby se to dozvěděl Zmeja." Řekne Vishous a do rukou si vzal jednu M 4. ,,Mám takový pocit, že by to nebylo příjemný."
,,Taky si myslím." Řekne Tohrment
,,Co myslíte… daj ti dva ještě spolu řeč o Rose?" zeptal se všech Zsadist
,,To si piš… myslím že Zmeja D vystraší, aby se od ní držel třeba dál, nebo mu dopodrobna popíše co se stalo poslednímu klukovi, který zlomil srdce jeho dceři."
Na chvilku přestali mluvit a každý začal pálit do terče, který byl několik metrů od nich.
,,Chudák Dimitri… Celkem jsem si ho oblíbil...." řekne Hollywood.
,,To my všichni." Řekne Tohrment.
,,Jo Dimitri je mrtvý muž."



,,Tak to by bylo všechno." Řekne Wrath když podepsal papír o převodu peněz.
,,Je mi velké potěšení s vámi obchodovat pane." Zmeja byl z jejich obchodů vždy velice nadšený. Bratrstvo bylo z jeho dodávky zbraní vždy velice nadšený a on popravdě taky.

,,Pověz Abe, jak dlouho jsme přátelé."
,,Už asi 14 let."
,,Přesně… takže proč jsi mi za tu dobu neřekl, že znáš Beth." Wrath byl až nepřirozeně klidný, zato Abe nyní zbledl jako stěna. ,,Jak dlouho znáš Beth?"
,,Už od školy."
,,Počkat, jak se můžete znát od školy, když Beth podle syna chodila na akademii sv. Žeňkova, na kterou můžou chodit jenom dhampíři."
,, Protože já jsem dhampír, ano?!" Řekne a přitom máchal rukama. Wrath byl momentálně hodně zmatený. ,,Můj otec je dhampír a matka je urozená upírka. Matčina strana je jenom upírská, a protože jsem nebyl upír, tak se mě po porodu zřekla. Otec se mě snažil vychovávat, vydával mě za dhampíra. Do 12 let jsem studoval v Turecku, poté jsme se s otcem přestěhovali do Ruska, kde jsem začal chodit na akademii sv. Žeňkova. Tam jsem potkal Beth, o svém pravém původu jsem netušil, stejně jako Beth. Ještě než jsem udělal školu, otec zemřel a já se rozhodl po něm převzít rodinou firmu. V tu dobu jsem na dhampíra vůbec nevypadal, byl jsem vichrný a tak jsem sfalšoval svůj původ. Stal se ze mě moroj. Předtím než jsem dovršil 25 let, mě zkontaktovala matka a řekla mi o mém upírském já. Prošel jsem proměnou a najednou se být morojem vyplatilo.
Jakmile jsem se s Beth po 10 letech opět setkal, poznal jsem změnu na ní… To že byla tvoje shellan jsem zjistil poté, co porodila Dimitriho, vše mi řekla. Byla nešťastná, trhalo ji srdce, že tě musela opustit.
Když jsme před 14 lety uzavřeli první smlouvu, byl jsem plně rozhodnutý ti o ni nic neříct. Bylo to pro její dobro Wrathe, i pro tvoje. Každý jste začínal nový život. Tobě se narodila dcera a Beth syn. Kdybych ti o ní pověděl, co bys udělal…" zeptá se ho a upřeně se na něj díval.
Wrath byl na dně. Abe měl pravdu, co by udělal kdyby se dozvěděl znovu o Beth. Svoje shellan by opustit nemohl, a i když nebyla Beth, miloval ji. Stejně tak i svoje dcery. Wrath si nešťastně povzdychl a složil obličej do dlaní.
,,A co tvoje dcera Abe… zdědila upíří část?"
,,Rosemarie je více méně po matce. Jediné co zdědila po mně, jsou oči, povaha a její vlasy. Jinak je celá Jeanin… Ale kdyby přece jenom v pětadvaceti podstoupila proměnu a stala se jednou z nás, a teď myslím symphatkou. Nechal bys, aby ti dva byli pořád spolu?"
,,Pokud ji bude Dimitri milovat, nijak jim bránit nebudu… Přeci jenom, Beth je taky míšenka a máme spolu plnokrevného potomka. Třeba to u nich bude stejné… Ale to už saháme hodně do budoucnosti… přeci jenom spolu ještě vůbec neuzavřeli pouto." Řekne Wrath a usměje se. ,,Takže, zůstaneš tu na poslední jídlo?"
,,Ano, rád uvítám tvoji pohostinnost."


Během posledního jídla bylo veselo, každý se dobře bavil. Padlo tu téma od zbraní až po morojský řád.
,,Slyšel jsem Dimitri, že královna odepřela dhampírům další práva."
,,Ano, zrušila už téměř všechny naše práva. Žádné osobní volno, nasadila všechny dhampíry do služeb."
,,Zaslechl jsem, že chce dokonce i aby dhampírky, které mají děti starší tří let, nastoupili do služeb."
,,Ano… je to pravda… už to prošlo hlasováním. Od nového měsíce to platí. Každá dhampírka, která složila slib, se bude hlásit ve službě." Dimitri hleděl do svého talíře, tento zákon neschvaloval, ale jeho slovo nemělo žádný význam. Už ne.
,,Sakra… jak můžou s dhampíry takhle v*****t? To přeci nejde." Vstoupil do jejich rozhovoru Zsadist.
,,Tati." Ozval se hlas dítěte vedle něj.
,,Promiň broučku… jez dál." Řekne dceři, ale byla očividně po tatínkovi. Byla naprosto stejná jako Nala, jeho první dcera.
,,Upřímně, může… Slib, který nám tetují na krk, je závazek na celý život. Tím se plně oddáváme morojům. Oni mají přednost, my jsme nahraditelní." Odrecitoval Dimitri mantru dhmapírů.

Po posledním jídle šli kluci do společenské místnosti a všechny ženy s dětmi odešli na pokoje. Bylo už celkem pozdě a tak se rozhodla jít i Rose.
,,Uvidíme se zítra baba?" zeptala se ho Rose, která ho objímala.
,,Nemyslím si. 1. července tě čekám v Turecku."
,,Dobře… ráda jsem tě viděla baba." Řekne, nechá se od něj políbit na čelo a chtěla odejít, ale ještě než se tak stalo. Dimitri ji chytil za ruku a odtáhl do kuchyně, aby je neviděl její otec.
,,Běž klidně spát Roza…" řekne a omotá svoje ruce kolem jejího pasu ,,tady to bude na dlouho… uleju se, co nejdříve to bude možné, a přidám se k tobě. Doufám, že to bude brzo"
,,Dobře soudruhu." Rose si stoupla na špičky, aby ho políbila, ale stejně na něj nedosáhla. Dimitri se nad tím zasmál a pro polibek se ochotně sklonil. Nejdříve to byl jenom jeden, potom druhý polibek. Ani jeden se nedokázal toho druhého nabažit dostatečně, aby odtrhli rty od toho druhého. Jejich líbání přerušilo hlasité odkašlání. Oba dva okamžitě přestali a odtáhli se od sebe.
,,Hollywoode."
,,Sorry D. Wrath se po tobě začal shánět." Řekne mu a hned se zase ztratil ve společenské místnosti.
,,Tak běž, ať na tebe nemusí čekat." Řekne a na posledy ho políbí pod bradu, poslední místo kam dosáhla, když byla na špičkách.
,,Dobře… za chvilku jsem u tebe." Sklonil se, políbil a následně se každý vydal jinam.


Z chvilky, jak Dimitri předpokládal, se vyklubalo několik hodin. Všichni společně popíjeli a kouřili červené doutníky. Mazur tam nakonec už zůstal, protože slunce bylo už dávno na nebi, a kdyby jenom vystrčil nos ven, byl by z něj jenom popel. Při popíjení ruské vodky dal Mazur Dimitrimu jasně najevo, že Rose je tatínkova holčička a že jestli chce, tak ho seznámí se skladem zbraní, kterých má rovnou několik, rovnou několik v na každém kontinentě. Pak ještě řekl, že umí střílet a ať je to jakákoliv zbraň, tak nikdy cíl nemine. Jop, Dimitri to rovnou zapil několika panáky vodky.

Jako první se omluvil Zsadist, který musel uložit malou do postele. Osobně si pro něj přišla se slovy.: ,,Tati, slíbil jsi mi pohádku." Zsadist se na ni jenom usmál, ospalou holčičku s plyšovým králíčkem a pyžamem Red Sox, od strýčka Vishouse a Butche, si vzal do náručí, omluvil se a společně s ní odešel.
Jako další odpadl Wrath, a asi půl hodiny od jeho odchodu se nakonec vypařil i Dimitri.

Ten se už sotva držel na nohou, dopadala na něj únava a několik panáků ruské vodky. Jakmile došel do pokoje, bezmyšlenkovitě se celý vysvlékl, ulehl do postele a přitulil se k měkkému ženskému tělu, které spokojeně spalo na jeho části postele.

,,Dobrou noc Roza… miluji tě." Řekne a jakmile zavřel oči spal.


Pokračování příště...

Fakt asi hodinu, jsem dumala nad tím, jak tu kapitolku kruci pojmenovat. :D :D :D

Komentáře

Mohlo by Vás taky zajímat

Obyčejní Neobyčejní 17. Kapitola-Tohle je můj život, můj domov moje všechno

  Omlouvám se, že mi to tak dlouho trvalo, ale všechno má svůj čas. Stejně jako čas potřebovala tato kapitolka. 

Obyčejní Neobyčejní 2. část- 1.Kapitola

AIDEN

Obyčejní Neobyčejní 1. Kapitola

  Tuhle povídku mám v hlavě už strašně dlouho, dokonce ji mám i napsanou na papíře, ale jen na papíře. 3x přepisovanou a několikrát i zapomenutou. Teď jsem se ale odhodlala, a řekla si, že je zase čas se zamilovat do ,,ruského BOHA Belikova" - zase Zatím berte úvodní obrázek jako provizorní- děkuji  Tak snad si tuto povídku užijete.  Další FanFikce na téma VA je tu.