Přeskočit na hlavní obsah

Shingeki no kyojin- 4.Kapitola



Vím není toho moc, ale doufám že se do příště polepším. Jelikož až teprve teď bylo uzavírání známek tak jsem neměla moc času. Polepším se. Doufám že i tento malý kousek se vám bude líbit :D :D :D
Stav: Rozepsaný
Kapitolka: 4.


Proběhlo hlasování. Nejdříve se hlasovalo proti zvednutí hradeb, jakmile hlasoval proti císař, tak se k němu většina přidala, ti nejodvážnější, hlavně vojenští vůdcové hlasovali aby se hradby zvedli, mezi nimi byl i samozřejmě Eren. Jenže byly přehlasování. ¨
Legie, tedy odešla s nepořízenou, ale boj nebyl ještě prohraný.
Na ubikaci debatovali, jak zvednou brány. Eren se děl za stolem a ostatní seděli na pohovkách a přemýšleli tak že se jim kouřilo z mozkových závitů.

,,Mohli bychom se napíchnout, na všechno co je elektronické ve městě, nebo aspoň na mobily, televize a video přehrávající billboardy. A vy byste jim mohl říct o všem, nikdo z rady by tomu nemohl zabránit" Navrhl Erd Gin

,,To by jsi zvládnul?" on jenom přikýval.

,,Bude to sice potřebovat čas, a hodně energie, ale ano zvládl bych to" řekl.

,,Dobrá, vezmi si na to potřebné lidi a začni s přípravami."
A jak Eren řekl tak to i udělali, celý dva dny se připravovali, Eren si psal řeč, nebo připravoval, co řekne a ostatní sbírali jak obrázky tak videa a během toho je budou pouště, aby ji lidé uvěřili. Nechtěli tam dávat moc drastická vide, ale musejí tam být. Jedno video je z útoku Ymir, bylo asi nejdrastičtější, co měli v databázi.
,,Pane všechno je připraveno, můžeme vysílat." Řekne mu Edr, ještě něco naťukal do klávesnice.

,,Děkuji vám majore."
Eren si stoupne před kameru a všechno začne.
Najednou se v Tokyu všechno vyplo a na všech obrazovkách se objevil Eren.

,,Mé jméno se Eren Jaeger a jsem velitelem tajné vojenské služby vybudované více jako před tisíci lety. Naším úkolem je vyhladil titány." A na obrazovce se objevili titáni, kteří masakrují jednu z vesnic.

,, Po nějakou dobu se stal svět bezpečný a bez obrů, jenom že se znovu objevili. Když jsem to ohlásil vládě, tak neznámo proč nechtěla aby jste vy občané Japonska, neznali pravdu, ale nyní na to velice doplácíme. Za uplynulých dvě stě let bylo v boji proti titánům zmasakrováno přes sto vesnic, ale oběti byly ještě větší. Nejenom oběti z civilů, ale i z našich řad. Z řad legie." Místo Erena se tam nyní začalo přehrávat video které ukazovalo rozsáhlou pláň, která byla poset zmasakrovanými obětmi mužů i žen. Lidé se zastavovali na silnicích na chodnících a naslouchali tomu co jim Jeager říkal. Lapali po dechu a byli vystrašení.

,,Tohle je realita, ne žádný výmysl. Denně bojujeme a nasazujeme naše životy, jenom aby jste byli vy, lidé v bezpečí. Ale já už toho mám dost, vláda odmítla dodání více vojáků. Takže se obracím už ve velkém zoufalství na vás. Proto žádám každého zdravého muže či ženu, aby se hlásili do armády. Tihle lidé budou vycvičeni a následně nasazeni do boje." bylo puštěno vydeo z boje a manévrování mezi stromy a domy. Vide o tam bylo i jak jeli na koních a právě vystřelovali světlice aby mohli změnit směr.

,, Dále musíme učinit jedno opatření a to zvednou hradby. Už v minulosti byli tyhle hradby zvednuty a sloužili jako ochranu. Věřím že i nyní to tahle bude fungovat, hradby jsou pojmenovány jako po svých předchůdkyň. Kolem Tokya je hradba, která se jmenuje Maria, v minulosti byla tato hradba největší. Části této hradby byly použity na její znovu vybudování. Kolem města Osaka je hradba Rose. Tyto hradby budou vztyčeny zítra přesně ve dvanáct hodin" a tím se to ukončilo.

Televizní noviny:

,, Japonská vláda oznámila, že se jednalo o pirátské satelitní vysílání."

,,Armáda právě vyhlásila stupeň obrany Delta, což je nejvyšší úroveň od září 2001"

,,Více jak sto vesnic okolo velkých měst byla neznámo proč zničena, je možné že, vysílání které proběhlo dnes ve 14:00 nelhalo? A pokud ne proč nám všichni politici a samotný císař neřekl pravdu."

,, Naléhavé správy, obdrželi jsme informaci, že oblasti Totori, Shimane, Yamaguchi, Okayama a Hiroshima jsou mimo naši komunikační síť, podle všeho jsou tyto lokality obsazeny. Nadále se nemůžeme spojit s ostrovem ostrov Kyoshu a Shikoku. Máme jenom satelitní snímky z masakrované krajiny a s pohybujícími tělesi, které si nidko z vědců nedokáže vysvětlit. Jejich pohyb je velice rychlí a tak to jsou nejspíše již zmínění titáni."
,,Dostali jsme jedno video z města Sapporo, na ostrově Hokkaido. Poslechněte si co se vůbec stalo, upozorňujeme že tyto záběry mohou být nevhodné pro děti nebo mladistvé mladší 15 let. ,,Co se vlastně stalo" ,,Tohle nikdo neví, byl to normální den a najednou přijelo na koních několik desítek mužů a začali nás evakuovat, nejdříve nám řekli že je to únik nebezpečné látky v oblasti, ale pak jsme je uviděli. Byli to obří lidé bez kůže a bořili vše, co jim přišlo do cesty." ,,Byla to nějaká monstra, požíralo to lidi. Bylo jich neuvěřitelně mnoho, potom je zastavili ti muži na koních" ,,Byl to strašný masakr, ta monstra požírali lidi, trhali je na kusy a prali se o ně. Byla to hrůza"

,,Tihle lidé přežili masakr jenom díky neznámé skupině lidí pod velením tohoto muže" a objevil se obrázek Erena


,,Bylo oznámeno, že císař ještě dnes ve 20:00 živě promluví a objasní nám co se tu za poslední šest hodin lvastně událo"

Komentáře

Mohlo by Vás taky zajímat

Obyčejní Neobyčejní 17. Kapitola-Tohle je můj život, můj domov moje všechno

  Omlouvám se, že mi to tak dlouho trvalo, ale všechno má svůj čas. Stejně jako čas potřebovala tato kapitolka. 

Obyčejní Neobyčejní 2. část- 1.Kapitola

AIDEN

Obyčejní Neobyčejní 1. Kapitola

  Tuhle povídku mám v hlavě už strašně dlouho, dokonce ji mám i napsanou na papíře, ale jen na papíře. 3x přepisovanou a několikrát i zapomenutou. Teď jsem se ale odhodlala, a řekla si, že je zase čas se zamilovat do ,,ruského BOHA Belikova" - zase Zatím berte úvodní obrázek jako provizorní- děkuji  Tak snad si tuto povídku užijete.  Další FanFikce na téma VA je tu.