Přeskočit na hlavní obsah

Nájemný vrah: 32. Kapitola







Rose u Dimitriho strávila celý víkend, v neděli večer si akorát zajela domů pro nějaké věci, které bude potřebovat na pondělek. Vzala si sebou jak střelnou zbraň, tak i katanu, samozřejmě i sportovní oblečení.
Když se Rose vrátila do Dimitriho pokoje, našla vzkaz na posteli.
Promiň, musel jsem do práce. Přijdu pozdě večer, nečekej na mě a běž spát. Zítra musíš vstávat brzy, tak ať nejsi kvůli mně unavená.
Jakmile si Rose přečetla tu zprávu, tak okamžitě vytáhla mobil a poslala mu sms.
Jasne a jak mam podle tebe usnout. Posledně kdyz jsi byl na akci, tak jsem te nasla celého zakrvaceneho s kulkou v hrudi. Jestli přijdes od krve i dneska, tak prisaham, ze ti jeste pridam.
Dimitriovi byl zrovna v autě a připravoval se společně s Benem na zásah. Byla to normální zásahová mise, jeden chlapík dluží Mazurovi dosti peněz a oni mají za úkol ho najít, a přinejhorším zabít.
Dimitri by na tuto akci ani nešel, ale jeho bývalý kolega Igor, který byl expert na vymáhání dluhů, donášel druhé straně a tak se teď někde válí, bůh ví kde.
,,Jsi připravený?" zeptal se ho Ben rusky.
,,Jo." Odpověděl mu, když v tom mu přišla sms, aniž by se podíval na displej, věděl od koho je. Dimitri si ji rychle přečet a usmál se nad ní.
,,Tak že máš děvče."
,,Bez komentáře."
,,No, kdo pak to je. Znám ji? Je taky z Podsvětí?" kladl mu Ben otázky jednu po druhé.
,,Hele radši se starej o to, abys měl plný zásobník, a nestarej se o mě a o ni. Jasně." Řekl Dimitri ostřeji, a podíval se na svého kolegu.
,,Jednou mi ji budeš muset představit."
Oba dva vystoupili z auta a zamířilo do velice známého klubu. Už z venku byla slyšet hudba. Fronta, která stála na vstup dovnitř, oni nijak neřešili. S místním vyhazovačem se moc dobře znali, už několikrát byli v klubu a nejenom pracovně, takže jakmile je vyhazovač uviděl, okamžitě je bez jakéhokoliv slova pustil dovnitř.
Samozřejmě, že se to neobešlo od protestných hlasů.
Bez a Dimitri se rozdělili, byli propojeni mikro vysílačkami, takže pokud jeden najde jejich muže, tak si dají vědět.

,,Na balkóně není." Ozvalo se Dimitriovi ve vysílačce.
,,VIP sekci taky není." Řekl mu nazpět.
....

,,Mám ho, je v suterénu. Ve třetím bazéně… má kolem se sebe pět goril…"
,,Dobře, za chvilku jsem u tebe. Můžeš zatím zlikvidovat jeho ochranku."
,,Super, všechna práce je na mě." Řekne mimo vysílačku. Dimitri pozoroval svůj cíl na prosklenou stěnou. Ten parchant se muchloval se třemi holkami.

Najednou někdo otevřel dveře do místnosti, kde jejich chlápka pozoroval. Okamžitě zareagoval, vytáhl nůž, a ten strážce zbraň. Dimitri mu zbraň vyrazil z ruky a šel na něj z nožem, jenom že ten druhý jeho útok vykryl, chytl mu ruku přesně včas, jinak by mu Dimitri zabodnul ostří do jeho hlavy, strážce ho kopnul do břicha. Vytáhnul druhou zbraň a chtěl ho střelit, ale Dimitri se rychle vzpamatoval, ruku mu sevřel v páce a ohnal se nožem. Strážce se tomu vyhnul, skrčil se a nabral Dimitriho na rameno a prorazil stojanem náručníky.

Ozvaly se výkřiky, byl prozrazen.
Dimitri ho, stejně jako on jeho, nabral na rameno udělal kotoul dopředu a tím dostal svého protivníka na zem. Strážce ležel břichem na zemi, pomalu se zvedal. Dimitri ale byl rychlejší, dostal se k němu a zezadu ho chytil za kravatu.
Mezi tím vytáhl konečně svoji zbraň a zastřelil dva strážce okolo, poté namířil i hlaveň zbraně na protivníka pod ním a střelil ho do hlavy.
Jeho cíl se mezi tím vzpamatoval, vyběhl z vody a zamířil se to k východu. Jenom že to Dimitrimu nezabránilo, aby po něm několikrát nevystřelil, když utíkal na horu po schodech. Bohužel se ani jednou netrefil.
Ozva se výstřel, Ben konečně k němu dorazil a vyřizoval jeho ochranku.
,,Běž po něm. Mazur ho chce živého." Křikne na něj a slovo živého ještě zdůraznil
Dimitri se k němu otočil, přikývl a vydal se za svojí obětí.
Chlápek vtrhl jenom s ručníkem kolem boků do haly, kde probíhala párty pro normální lidi. Dimitri ho následoval, samozřejmě že si ho všimla místní ochranka, který měla za úkol jak chránit VIP lidi tak i ty obyčejné.
movie keanu reeves john wick

Dimitri se vmísil do davu, a šel v klidu za ním.

John wick


,,Tam, chce mě zabít." Řekne chlap ochranci, a oni okamžitě zareagovali a vytáhli zbraň.
Dimitri byl lepší, odrazil jejich útoky, a zastřelil je rovnou mezi lidmi. Téměř si toho nikdo přes tu ohlušující hudbu nevšiml.
Mířil nahoru na balkón a rovnou do VIP sekce. Ochranka mezi tím vyhlásila poplach.
Dimitri vtrhl do VIP sekce a začal střílet všechny,...
kteří po něm šli. Civilisté se mezitím krčili u sedaček a vystrašeně přebíhali sem a tam, nevěděli kde je to pro ně bezpečné, báli se, že je Dimitri zastřelí také.
....

Když měl vyřízenou práci ve VIP sekci, prorazil jedním z ochranky dveře na balkón, tam na něj čekala další banda. Jenomže tohle bylo jinačí kafé. Byli více vycvičení, a věděli přesně, co měli dělat. To samé se ale nedalo říci o ochrance ve vedlejší místnosti.

Okamžitě na něj zaútočili, Dimitri prvního střelil do nohy, rychle se k němu přiblížil, zamezil tomu, aby na něj vystřelil a následně ho střelil do hlavy. Otočil se k dalšímu a ten to taky schytal do hlavy a potom i ten další....
Když měl konečně všechny vyřízené, otočil se k jeho utíkající oběti, probíhal mezi lidmi, takže bylo těžkého ho střelit do nohy, aby ho zpomalil. Z vedlejší místnosti vyšel obrovský chlap, byl plešatý, měl mohutný plnovous a ruce braň.
,,Kde se vás tu tolik bere." Řekl si Dimitri mezitím, co tomu obříkovi vrazil do obličeje něco skleněného, byl trochu v šoku. Dimitri toho využil, chytl ho za vousy, a táhl ke stolu, kde ho na něj položil a dvakrát mu prostřelil hlavu.

Někdo po něm dvakrát vystřelil a zasáhli ho a skončil na zemi. Než se ti dva stačili schovat, tak je zastřelil.
,,Ještě, že mám dneska neprůstřelnou vestu. Jinak by mě Roza zabila." Řekne si pro sebe.

Všude byla panika, lidi se snažili vybíhat ven v tom zmatku. Mezi nimi byl i Dimitri a jeho oběť.
Najednou před klub přijelo auto, a ten chlap v tom zmatku do něj nastoupil, jenom že si nevšiml kdo, je řidič.
,,Odvez mě odtud, dělej." Řekne, Ben ale na něm namířil zbraň. Chlápek se pokusil vystoupit, ale Ben zamknul jeho dveře.

Dimitri nastoupil do auta, které na něj čekalo. Jakmile nastoupil, namířil na něj zbraň, v které sice už nebyli náboje, ale nikdo to nemusí vědět.

,,Zkus něco a jsi mrtvej." Řekne na výstrahu.
,,Kde jsi byl." Řekl naštvaně na Bena.
,,Trochu jsem se zdržel dole s ochrankou, ale zvládl jsi to ne?"
,,Málem ne…"
,,Ale zvládl."
,,Prosím tě jeď už."

Po půl hodině dorazili k budově Mazurcorporation. Vytáhli toho chlápka z auta a postraním vchodem vešli do budovy. Výtahem vyjeli na horu do kanceláře Zmeji.
Jakmile ten chlap uviděl Zmeju s chlápky na mučení, silně znervózněl.

,,Děkuji pánové." Řekne Mazur. Dimitri a Ben ho posadili na židli před Mazura a ruce mu svázali k židli.
,,Dimitri, Bene, děkuji. Můžete jít." Řekne a ti dva jenom přikývli a společně odešli.

Dimitri neváhal ani vteřinku, okamžitě nasedl do auta a jel domů, když otevřel dveře svého bytu, tak čekal, že na něj bude Rose čekat. Místo toho našel spící Rose s jeho knížkou v ruce a rožnutou lampou. Musela usnout, když na něj čekala.

Dimitri co nejtišeji otevřel dveře do koupelky a vysprchoval se. Jistě že měl na sobě krev, částečně ale nebyla jeho.
Už vysprchovaný s ručníkem kolem pasu mokrou hlavou vyšel ven z koupelky. Vytáhl si ze skříně spodní prádlo a nasadil si ho. Poté vzal z rukou Rose jeho knížku, zhasnul a vklouznul k ní do postele. Dimitri se pro ni natáhl, objal ji kolem pasu a políbil na čelo. Rose se okamžitě probudila.
,,Jsem u tebe Rozo, živý a zdravý. Spi dál, ráno mi vysvětlíš, co jsi dělala s mojí knížkou v posteli. Miluji tě." Řekne a políbí ji na rty.

,,Já tebe taky." Ozval se její rozespalí hlas. Blíže se k němu přitulila, jednou rukou ho objala a poté opět propadla do hlubokého spánku. Dimitri byl ještě chvilku vzhůru, užíval si její vůni a pocit bezpečí, který z ní vycházel. Poté, ale i on zavřel oči a usnul.


Pokračování příště...
Prosím o komenty :D :D :D

Komentáře

Mohlo by Vás taky zajímat

Obyčejní Neobyčejní 17. Kapitola-Tohle je můj život, můj domov moje všechno

  Omlouvám se, že mi to tak dlouho trvalo, ale všechno má svůj čas. Stejně jako čas potřebovala tato kapitolka. 

Obyčejní Neobyčejní 2. část- 1.Kapitola

AIDEN

Obyčejní Neobyčejní 1. Kapitola

  Tuhle povídku mám v hlavě už strašně dlouho, dokonce ji mám i napsanou na papíře, ale jen na papíře. 3x přepisovanou a několikrát i zapomenutou. Teď jsem se ale odhodlala, a řekla si, že je zase čas se zamilovat do ,,ruského BOHA Belikova" - zase Zatím berte úvodní obrázek jako provizorní- děkuji  Tak snad si tuto povídku užijete.  Další FanFikce na téma VA je tu.