Přeskočit na hlavní obsah

After all this time 2/2



**1. KAPITOLA




Všichni bratři se shromáždili před pracovnou jejich krále. Tohrman vztáhl ruku a zaklepal na dveře jeho kanceláře.
,,Vstupte." Ozval se Wrath, který zatím nic netušil.
Tohrman si povzdychne a společně se svými bratry vešel do místnosti, kde jejich král vyřizoval problémy jejich lidstva.
,,Bratři, čemu vděčím za vaši návštěvu?" Zeptal se a odvrátil pozornost od miliony papírů, které měl momentálně na stole.
,,Wrathe, bohužel jsme za tebou přišli kvůli tragické události." Řekne Tohrmen a jeho bratr Phury pokračoval. ,,Wrathe, dneska večer do stínu vstoupila tvoje shellan."
Wrath se nejdříve podíval na svoji shellan a poté na své bratry.
,,O čem to mluvíte. Moje shella je tady, živá a zdravá." Řekne ale v hloubi svého nitra, věděl, že nemluvili o jeho shellan, která seděla na jednom z pohovek a četla si. Tentokrát se slova ujal Vishous. ,,Wrathne, byla to Beth, kdo zemřel." Řekne a Wrathovi před očima prolétne jeho první shellan. Jeho krásné ženy, kterou miloval z celého srdce.
Wrath si stoupnul a odvrátil se od svých bratrů a shellan, poté se ale prudce otočil, chytnul stůl a oběma dvěma rukama ho převrátil. Všechny dokumenty, které na něm ležely, spadly na zem a pomíchaly se.
Wrath těžce dopadl na holena, až šlo slyšet křupnutí, vydal ze sebe zoufalý křik a poté silou vůle všechny věci, které byly v místnosti rozbil. Kromě jeho křesla a stolu.
Wrathovi po tvářích stékali slzy a vydával ze sebe truchlící vzlyky a ani si nevšiml že jeho shellan je pryč.Související obrázek
,,Kdo ji zabil." Vydal ze sebe.
,,Byli to strigojové… zabili ji v jejím domě, když bránila malého chlapce."
,,Jakého chlapce."
,,Jejího syna… tvého prvorozeného." Řekne Vishous ,,Jmenuje se Darie a je mu osm let. Jeho datum narození jasně říká, že byl počat ještě před tím, než Beth odešla."
,,Kde je její tělo." Zeptal se Wrath a konečně se podíval na své bratry.
,,Její tělo je na Královském dvoře, zítra má pohřeb." Řekne Tohrman.
,,A co ten chlapec."
,,Je s Fritzem dole." Řekne Tohrman.
,,Dobře, přiveďte mi ho." řekne, všichni bratři se poklonili a odešli z jeho pracovny. Wrath mezi tím, všechen bordel silou vůle uklidil a dal všechno do pořádku. Tak jak bylo před tím.

Asi po deseti minutách se ozvalo klepání na dveře a po jeho vyzvání, do místnosti vešel Vishou s malým chlapcem.
,,Děkuji Vishousi." Řekne a tím mu řekl, že má odejít a nechat je o samotě."
Chlapec tam jenom tak stál a vypadal hodně vyděšeně, přeci jenom Wrath nebyl žádný civilista, byl nejděsivější člen bratrstva, a jeho panoramatické brýle proti světlu kterému tak vadí, tomu všemu podtrhovali jeho tvář. Ale i přesto že byl Wrath téměř slepí, tak mohl jistě určit, že chlapec před ním je jistě jeho syn.
,,Mě se nemusíš bát… jmenuji se Wrath." Řekne a sundá si brýle, aby ho tolik neděsil. Nejdříve měl oči zavřené, ale jakmile si zvykly na světlo, pomalu je otevřel.
Wrath k němu opatrně přešel a klekl si před něj, nyní byl téměř ve stejné výšce jako byl on. Darie koukal do stejných očí, jako měl on sám. ,,Ale klidně mi můžeš říkat táto." Řekne a pohladí svého syna po tváří. Darie nejdříve stál a jenom se díval do otcových očí, ale poté ho pevně objal. Wrath byl nejdříve velice zaskočený, ale jeho obětí mu oplatil. Společně s ním se zvednul a hladil ho po zádech.
,,Darie, slibuji ti, že se pokusím být dobrým otcem."

Darie poté zůstal se svým otcem až do úsvitu, poté ale pro něj přišel Fritz a odvedl Daria do jeho nového pokoje. Byl hned vedle ložnice Wratha a jeho shella, která se až do úsvitu nevrátila.
Když měl Wrath konečně všechno hotové, bylo už několik hodin po svítání. Lehl si vedle své shellan, ale nemohl usnout. Pořád myslel na Beth, i když byl hluboko ve své mysli, tak přesto uslyšel pláč jeho syna.
Wrath se zvedl z postele a zamířil do vedlejšího pokoje.
Darie byl schoulený uprostřed postele, přikrývkou si utíral jeho stékající slzy. Wrath aniž by něco řekl, přešel k jeho posteli, lehl si vedle syna a přitáhl si ho do náručí.
,,Chybí mi." Řekne a mezitím mu stékali slzy po tváři. Jenom pomyšlením na Beth, Wrathovi stekla slza.
,,Mě taky." Řekne a pohladil syna po zádech.

Když se Darie vzbudil, probudil se v pokoji sám, a když se Fritze zeptal kde je Wrath, nebyl mu schopen odpovědět. Dokonce ani ostatní bratři neměli ponětí kde jejich bratr je.

Wrath byl na Královském dvoře a hledal tělo své shlellan. Po hodině pátrání ji konečně našel. V kostele se shromáždilo hodně lidí, uprostřed mše, Wrath vešel do kostela, kněz okamžitě přestal mluvit a všichni se otočili na toho, kdo vyrušuje loučení z jejich přítelkyní. Wrath ale šel pořád do předu, až se zastavil u rakve jeho milované ženy.
Wrath se na ni usmál a pohladil po tváři.
,,Vezmu tě domů." Řekl starou řečí a její nehybné tělo vzal do náruče.
,,Pane co to děláte… to nemůžete." Řekne muž, sedící na první lavici a ostatní lidé se přidávali.
,,Je to moje žena, a matka mého syna… Zaslouží si pohřeb hodný ženy krále." Řekne a tím se s její tělem odhmotnil do jeho ložnice.

Poté Wrath konečně mohl začít truchlit. Její tělo pokojně leželo v jeho náruči, zatím co on pro ni truchlil.
Po deseti minutách do ložnice vstoupil Tohrman, jeden z jeho bratrů.
,,Připravte pohřeb."


Rychle se rozneslo o smrti jejich první královny, všichni si na ni pamatovali. Byla pro ně výborná královna, naslouchala poddaným společně se svým manželem, pomáhala a chránila.


V den pohřbu se shromáždilo mnoho lidí. Všichni přišli, aby mohli zapálit svíčku pro jejich královnu.
Beth byla poklidně ležela na mramorovém stole, zdobené ornamenty. Na sobě měla dlouhé rudé šaty a bílé a rudé lístky růží leželi na jejím těle.
Bratrstvo se svými ženami byli hned v první řadách a na sobě měli černá smuteční roucha.


Když se ozvali první tóny smuteční písně, Bethino tělo se začalo proměňovat v mramor. První kdo začal zpívat byl Wrath, poté s k němu začali přidávat i hlasy bratrů a následně všech přítomných poddaných.

O několik let později


Postupem času se rány z odchodu Beth zahojili, ale jizvy na duši zůstali. Když Darie ve 25 letech prošel proměnou, tak se z něj stal veliký a zdatný válečník a stejně jako jeho otec tak i on se přidal k bratrstvu. A i když byl Darie prvorozený syn krále, tak nemohl dosednout na trůn.

Když bylo Dariovi 20 let, shellan jeho otce přivedla na svět jeho nevlastního bratra, dítě s čistou krví, to Darie postrádal. Proto ještě před svojí proměnou opustil sídlo svého otce, a přidal se na pět let k dhampírům a lovil strigoje po celém světě. Zabil nespočet strigojů a získal tak 81 značek za zabití. Těsně před proměnou Darie vyhledal otce a své bratry.

Darie zdědil ten stejný druh oční vady po otci, ale i přes jeho omezení se napořád přidal ke svým bratrům a pro změnu bojoval proti nepřátel jejich rasy.


Wrath konečně vstoupil do stínů, kde se setkal se svými rodiči a se svojí shellan.



Tak co jak se vám to líbilo?
Mám pro vás další příběh na fanfikci Bratrstva černé dýky, ale tentokrát tam bude už Dimitri a Rose, ale více později.

Prosím o komenty :D :D :D

Komentáře

Okomentovat

Mohlo by Vás taky zajímat

Obyčejní Neobyčejní 17. Kapitola-Tohle je můj život, můj domov moje všechno

  Omlouvám se, že mi to tak dlouho trvalo, ale všechno má svůj čas. Stejně jako čas potřebovala tato kapitolka. 

Obyčejní Neobyčejní 2. část- 1.Kapitola

AIDEN

Obyčejní Neobyčejní 1. Kapitola

  Tuhle povídku mám v hlavě už strašně dlouho, dokonce ji mám i napsanou na papíře, ale jen na papíře. 3x přepisovanou a několikrát i zapomenutou. Teď jsem se ale odhodlala, a řekla si, že je zase čas se zamilovat do ,,ruského BOHA Belikova" - zase Zatím berte úvodní obrázek jako provizorní- děkuji  Tak snad si tuto povídku užijete.  Další FanFikce na téma VA je tu.