Přeskočit na hlavní obsah

TOKYO GHOUL


Tokyo Ghoul
Název: Tokyo Ghoul
Japonský název:東京喰種
Počet dílů: 12
Věkové omezení: 15+
Začátek vysílání: 3. 7. 2014
Konec vysíláni: 19. 9. 2014
Žánry: Akční, drama, fantasy, horor, krev, nahota, násilí, podle mangy, psychologické, seinen, supersíla záhady, zákon a pořádek


OBSAH:
Kaneki je knihomola a student vysoké školy, který potká dívku jménem Rize, pozveji na rande do kavárny a myslí si že je naprosto obyčejná holka, ale najednou na něj v průchodu zaútočá a vyklube se z ní Ghoul- druh příšery, která se živí lidským masem. Když na něj Rize zaútočí něco se zvrtne a ona končí mrtvá a on je v nemocnici s jedním jejím orgánem v těle. Tím se Kaneki stal jeden z Ghůlů, ale ne jenom tak ledajakým. Půl člověk půl Ghoul. Tím začíná nebezpečný život mezi Ghouly.
Dostane se do jedné hodně silné skupiny, která se snaží s lidstvem vycházet a vlastní kavárnu v které se seznámil s Rize. Tato kavárna je určena jenom pro Ghouly, což lidé samozřejmně neví a občas tam taky zavítají. A mezi nimi byl zrovna Kaneki a jeho kamarád Hide.
Ghoulové protože jedí lidské maso tak nepozřou žádné lidské jídlo, chutná to pro ně strašně, ale jedíné co dokáží pozřít je káva. Proto vlastní kavárnu.




Vlastni hodnocení:
Anime se mi velice líbili a jelikož tam bylo všechno co se mi líbí na anime tak mu dávám čtyři hvězdičky. Toto anime stejně jako u Psycho- pass je (hodně krvavý). Narazila jsem dokonce na díli kde tam dyly dokonce i konstečky (Protože to bylo více krvavé než bychom asi mohli snést). Což mě celkem štvalo, jako hodně lidí u Hentai :D (Každý kdo se dívá na anime, tak ví o čem mluvím :D)
Děj byl rozsáhlý a nemohu říci že jsem se nudila, dokonce jsem se i v některý dílem dokázala i smát. Fakt, některé scénky stojí za to.

Popravdě, trvalo nějakou dobu než jsem se k tomuto anime vůbec dostala, na Anime streamu to měla docela velké hodnocení a tak jsem si řekla, že to zkusím, první díl mě nezaujal tak jsem si řekla, že to bude nějaká pitomost a odložila jsem to na jindy. Jenže se o tom začínalo zmiňovat čím dál tím více lidí, a tak jsem první díl překousla a zkoukla celou sérii a nakonec se mi to velice líbilo. Takže kdo má zájem o toto anime tak doporučuji.



POZOR SPOILER

Tokyo Ghoul √A

Tokyo Ghoul √A


Počet dílů: 12
V japonštině: 東京喰種-トーキョーグール- 2期
Začítek vysílání: 9. 1. 2015
Konec vysílání: ? (Díli jsou ale zveřněné a přeložené)
Žánry: Stejné jako u předchodí série

Obsah:
Pokračování v podobě druhé série mimorádně úspěšného anime Tokyo Ghoul. Jaký osud čeká (anti)hrdinu Kanekiho, který si protpěl hodiny plné mučení se šíleným chlapem. Jak na tom asi je. Odpověď je naprosto jasná, naprosto zešílel. Opustil své přátelé a přidal se ke skupině Ghoulů kteří bojují proti lidstvu. Kaneki bojuje s temnoutou která v něm je a každý den sílí a on s ní den o dedne přestává pomalu bojovat. Jak to dopadne s ním a jeho přáreli?
Uvidíte v druhé řadě Tokyo Ghoul


Vlatní hodnocení:
Jakmile jsem zkoukla první sérii, tak jsem málem zešílela z toho že jsou přeloženy a vydány zatím jenom tři díli. No po nekonečném čekání na ostatní díli jsem začala anime milovat. Pokud se vám líbila první série tak se vám určitě zalíbí. Naprosto super anime proto mu dávám pět hvězdiček.

A i tady jsem se setkala se scénami, které byly zakostečkované. Což každého milovníka hororových anime a krvácích hodně naštve.
No a jelikož anime skončilo tak že nevíte jestli bude pokračování nebo jstli tohle byl definitivně konec, tak doufám někde v hlouby dušd doufám že pokračování bude.


ANIME JE PRO VČECHNY MILOVNÍKY KRVE A HORORU :D

Komentáře

Mohlo by Vás taky zajímat

Obyčejní Neobyčejní 17. Kapitola-Tohle je můj život, můj domov moje všechno

  Omlouvám se, že mi to tak dlouho trvalo, ale všechno má svůj čas. Stejně jako čas potřebovala tato kapitolka. 

Obyčejní Neobyčejní 2. část- 1.Kapitola

AIDEN

Obyčejní Neobyčejní 1. Kapitola

  Tuhle povídku mám v hlavě už strašně dlouho, dokonce ji mám i napsanou na papíře, ale jen na papíře. 3x přepisovanou a několikrát i zapomenutou. Teď jsem se ale odhodlala, a řekla si, že je zase čas se zamilovat do ,,ruského BOHA Belikova" - zase Zatím berte úvodní obrázek jako provizorní- děkuji  Tak snad si tuto povídku užijete.  Další FanFikce na téma VA je tu.